За 22-ри път – надпяване на Беклемето

* Пенсионерският събор надпяване ще бъде съпътстван от пчеларската среща „Север – юг”; откриването – на 22 август, събота, 9:30 ч.
 
Беклеме 2013, троянки на сцената
Предстоящо

ЗА 22-РА поредна година туристическият комплекс „Беклемето” ще е домакин на традиционния Национален събор надпяване на пенсионерски състави, който ще се проведе на 22-23 август (събота и неделя). Участие в празника на хората от третата възраст ще вземат 68 певчески групи от цялата страна. Организатори на събитието са Културен клуб на пенсионера – Троян и Община Троян. Официалното откриване е в 9:30 ч. на 22 август.

ПО ТРАДИЦИЯ певческият събор ще бъде съпътстван от Националната пчеларска среща „Север – Юг”, организирана съвместно от пчеларските дружества „Майка” (Троян) и „Лавандула” (Карлово) за 51-ви път. Гостите ще могат да си закупят пчелни продукти със сертификат за качество, а за пчеларите би била интересна лекцията на тема „Източници за замърсяване на пчелните продукти и пчелите като биоиндикатори“, както и откритият Дискусионен клуб. Откриването на пчеларското събитие е в 10:00 ч. на 22 август.

Т21
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |