ГЕРБ нахрани социално слаби с агнешка курбан чорба

* Иван Миховски: „Винаги, когато можем, ще правим това, защото го искаме, защото така разбираме нещата” * Съветниците подпомогнаха с по 300 лв. осем троянски абитуриенти
По Гергьовден
Иван Миховски раздава агнешкия деликатес, клуб на ГЕРБ - Троян, 6 май 2015 г.
ПОВЕЧЕ от 40 социално слаби троянци бяха нагостени от общинската организация на ГЕРБ – Троян с агнешка курбан чорба навръх Гергьовден (6 май), научихме от фейсбук страницата на областната партийна структура. Дарителската акция се състояла в клуба на ГЕРБ – Троян, а агнешкия деликатес раздавал лично общинският партиен ръководител инж. Иван Миховски, подпомаган от представители на общинската младежка структура на ГЕРБ. „Тук идват хора, които трудно се справят в ежедневието си. Те са с нас на всеки празник, но и във всеки делник, защото тук намират внимание, топла дума, обич и доброта. Ние сме всеки ден сред хората и знаем какво чувстват, какво мислят, какво очакват и от какво имат нужда. Винаги, когато можем, ще правим това, защото го искаме, защото така разбираме нещата”, споделил г-н Миховски.

Общинският съветник от ГЕРБ Лальо Драголов връчва пликчетата
НАСКОРО пък общинските съветници от ГЕРБ – Троян подпомогнаха с по 300 лв. осем троянски зрелостници в затруднено материално състояние. Средствата са за покриване на разходи по наближаващия абитуриентски бал и кандидатстването във ВУЗ. Дарителската акция се състоя в клуба на ГЕРБ – Троян и общата дарена сума е 2400 лв, а на младежите бе предложена и допълнителна помощ. „Нашето желание е да ви помогнем с каквото можем, за да изкарате една наистина хубава бална вечер, която да остане незабравим спомен за вас“, заяви общинският съветник и лидер на ГЕРБ - Троян инж. Иван Миховски.

„АКО ИСКАТЕ да учите, ви пожелавам успех и да бъдете приети в специалностите, за които мечтаете. Но ако останете в Троян, ви обещавам работни места в производството на „Калинел“, където средната работна заплата за тази година е 860 лв. Там ще намерите и много нови приятели, защото екипът е предимно от младежи“, бе предложението на общинския съветник и собственик на най-голямата троянска фирма инж. Марин Радевски.

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Радевски майтап ли си прави със средната заплата в "Калинел". Там хората блъскат като роби за по 300-400 лв.

Анонимен каза...

Мързеливите може дори толкова да не вземат. Който му се работи взема добра заплата. За сметка на лентяите.

Анонимен каза...

Радевски си мисли, че така ще привлече гласоподаватели за ГЕРБ, но няма да стане. Като излезе Венко Ангелов за кандидат кмет от десните и Гербераския кандидат отива на кино.

Анонимен каза...

Ангелов адвоката ли?Не ми се вярва да си сложи главата в торбата....той е предпазлив и знае че няма шанс срещу Донка

Анонимен каза...

Абе той знае, че няма шанс срещу Михайлова, но като го подлъжат и може да се хване на въдицата на Балевистите и Реформаторите дотолкова доколкото ги има.

Анонимен каза...

Голямото плюскане :) :) :)...

Анонимен каза...

На следващата сесия съветниците от ГЕРБ ще гласуват нулеви заплати за общинските съветници, а със спестените пари ще направят трапезария за социално слаби, в която ще ги хранят до следващите местни избори. А като ги спечелят, ще си гласуват двойни заплати.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |