Марин Радевски дари над 20 хил. лв. на „Климента”

* Едрият троянски бизнесмен сам потърсил среща с директорката Иванка Цекова * Сред дарителските придобивки са 12 компютърни конфигурации и ремонт на 5 училищни стаи
Който си го може, го може
инж. Марин Радевски, Иванка Цекова
СЕРИОЗНО дарение на обща стойност над 20 хил. лв. e получило от троянския бизнесмен инж. Марин Радевски троянското СОУ „Св. Климент Охридски” (наричано от ученици и приятели „Климента”), научихме от училищния сайт. Дарението включва 12 нови компютърни конфигурации за преоборудване на един от компютърните кабинети, 3 мултимедийни проектора, кабинка за контрол на училищния вход, материали и труд за ремонтиране на 5 учебни стаи, щори за два компютърни кабинета, пердета за три учебни стаи и ремонт на 50 стола.

Г-Н РАДЕВСКИ не за пръв път прави жестове към училището – винаги е осигурявал награди за различни училищни състезания, преди време дари компютър за един от учебните кабинети, два пъти е посрещал участници в кампанията „Да почистим България за един ден” на почивната база на своята фирма „Калинел” на Беклемето, но тазгодишното дарение надминава очакванията, коментират от „Климента” и не пестят силни думи за дарителския жест.

В компютърния кабинет, оборудван с нова техника от дарителя
СТАНА ЯСНО също, че инж. Радевски е инициирал среща с директора на СОУ-то Иванка Цекова, на която се е поинтересувал от какво училището има належаща нужда. И веднага след това го е осигурил, като заявил, че ще помага и занапред. Припомняме, че и двете дъщери на собственика на най-голямата троянска фирма са възпитанички на СОУ „Св. Климент Охридски” – голямата, Катерина, завърши миналата година и в момента учи текстилно инженерство в Манчестър (Англия), а малката, Пламена, е 10-класничка. Г-н Радевски е член и на училищното настоятелство.

Т21

Още по темата:

30 коментара:

Анонимен каза...

Браво, но да благодарим и на г-н Дичевски ....! Има защо!

Анонимен каза...

Добро дело!

Анонимен каза...

Защо?

Анонимен каза...

Ами поздравления за г-жа Донка Михайлова и екипа й.Личи си,че тази жена работи за Троян ! Браво !

Анонимен каза...

Значи аз искам специално да изкажа благодарности на екипа ѝ.Зад един успешен кмет, винаги стои успешен екип. Благодаря ви!

Анонимен каза...

:)

Анонимен каза...

Много хубаво, но на младежта и трябва и култура. А тя откъде ще дойде?

Анонимен каза...

Благодарната директорка ще им разказва приказка."Храбрият шивач" например...

Анонимен каза...

Честито за техниката. Сега купете и няколко разклонителя, че доста противно висят кабелите както се вижда от снимката с ухилената "ряпа".

rosirosi664 каза...

Ха! Ха!

Анонимен каза...

Откъдето дошло, там и отишло!

Анонимен каза...

Някай може ли да ми обясни защо Радевски дължи много пари на всичките си доставчици, плаща по 150-160 лв. заплати на работниците си, а непрекъснато прави някакви дарения и след това не пропуска повод да се покаже и уж свенливо да се пъчи с тях (виж снимката горе).

Анонимен каза...

Bravo na rabotnicite na Kalinela che sa darili 20 000 leva ! Jivi i Zdravi Samo Kalinel v Troyan dava rabota na 500 choveka 1000 a drugite da stoqt bez rabota shtoto ne se dava ot obshtinata osven Radevski da otvarq firmi na kolko hora otkazaha zaradi nego !

Анонимен каза...

13-ти, ти си направо за вице президент, бе брато !

Анонимен каза...

"Климента"? Простотията Ви е вдъхновяваща...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Голямо дарение голяма работа.Долу горе с по толкова пари всеки ден са ощетени робите в Калинел.Не знам някъде в ЕС да се работи за около 1 евро на час на три смени.Да са живи и здрави робите на Калинел та да има още дарения и с какво да се хвали робовладелеца им Радевски.

Анонимен каза...

Ти колко искаш да се плаща за такъв труд? Кой ги кара да работят, като не са доволни. Да ходят на др. място.

Анонимен каза...

Да станат мозъчни хирурзи, като не са доволни от заплатата:))))))))))))))

Анонимен каза...

4-ти, стига си поздравлявал Донка Михайлова. Едва ли има човек, който да не знае, че нейните хора само взимат. Или бъркам? Да си чул някъде че някой от съветниците на БСП е дарил? Или на ДПС? За Атака да не говорим, Пеевски ако има как ще си направи заплатата като съветник поне 1000 лв. За даване дума да не става от тях.

Анонимен каза...

Браво на Радевски! Добре е, че въпреки червеното управление на Троян има хора като него.

Анонимен каза...

17-ти, стига си говорил глупости. Работя в Калинел от 10 години. Заплатата ми е 1500 лв.

Анонимен каза...

А,че той намалил ли ти е заплатата?Нали беше 2100 без бонусите?!Сигурно заради лошият индекс на икономиката като цяло,за първото тримесечие на годината!

Анонимен каза...

17ти наистина има хора в белият дом дето взимат повече и от 1500 на месец,но тук ставаше дума за робите на по две и три смени за по -малко и от 500 лв.дето работят.

Анонимен каза...

Извинете, а робите с какво образование са? Щото ако са висшисти, няма да стоят за тези пари. Хайде всеки според чергата си, а?

Анонимен каза...

Да станат мозъчни хирурзи, като не са доволни от заплатата:))))))))))))))

Анонимен каза...

Роби няма. Има социално слаби, които за нищо не стават. Радевски им дава пари без да са полезни. Голям благотворител е!

Анонимен каза...

Радевски що е ходил да се кара на Христо от Рико стила ,че давал големи заплати.Голям дрисльо шъ знаиш.Само да не му приседнат в един момент милионите.

Анонимен каза...

Ходил той,друг път.

Анонимен каза...

Дано тези социално слаби от които нищо не става не съберат кураж и решат да не дойдат един месец на работа ,че тогава не знам кой ще изкара на вишистите заплатите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |