49-годишна шофира пияна посред нощ из Троян

* Дрегерът отчел 1,62 промила алкохол в кръвта, срещу Р.К. е образувано незабавно производство, грози я затвор до 1 година
Крими
МИНАЛАТА събота, 15 март, в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян е образувано незабавно производство срещу 49-годишната троянка Р.К., научихме от официалната полицейска сводка. Причината – същия ден (малко след 2:00 ч. след полунощ) въпросната дама била спипана натаралянкана до козирката да шофира из града своята „Мазда”. При проверката на място дрегерът отчел 1,62 промила алкохол в кръвта.

ПРИПОМНЯМЕ, че шофирането с над 1,2 промила (хилядни) алкохолно опиянение е инкриминирано деяние, попадащо под ударите на чл. 343б от Наказателния кодекс. Предвиденото наказание е затвор до 1 година.

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Голяма новина!!!!!Тоя вестник става все по-тъп,като издателите му!

troyan21 каза...

До №1: Благодарим!

Анонимен каза...

Полицията ако иска всеки ден ще спира такива. Понамирват се в Троян :)

Анонимен каза...

Koia e tazi madama,kajete de ?

Анонимен каза...

Всеки ден има такива,полицията не ги проверява

Анонимен каза...

до 1-ви - тъпият си ти. Не чети сайта защото мирише от теб!

Анонимен каза...

Къде е полицията като вечер карат като луди из града?

Анонимен каза...

И не само вечер, а по отношение на паркирането е нещо ужасно. Вчера ходих до с. Чифлик и какво да ви кажа: върху новоизградения тротоар на ул. Генерал Карцов до кафе НАНСИ, един джип се качил и го заел целия. После ще има, ама те плочките хлопат. Ще хлопат и още как, докато има такива изроди и полицията позволява тази селяния, така ще е!!!!

мирослав каза...

светът и човечеството е на кръстопът,а нас ни занимават с някаква пиянка!

Анонимен каза...

Аз пък скоро ходих до Германия 8ми.И какво да видя масово се спира по тротоарите като се оставя не повече от метър за пешеходците.Но явно майсторите им на плочки си знаят работата защото после не им хлопат плочките.Та по твоета логика там всички са изроди и селяни.И най интересното ,че всичко това е озаконено със знаци и маркировка.Просто не може да се направят паркинги за всички коли,и паркирането на тротоарите или плътно в дясно на много по тесни тротоари и улици от тези пред кафе НАНСИ е нещо мнооооого нормално по белия свят ,НО в Троян това се смята за изрощина и селяния.То и затова сме толкова напред ,задминали сме и геманците вече.

Анонимен каза...

Жена зад волана е ужас. Пияна жена зад волана е безумие. Отдавна апелирам, че трябва да се забрани да управляват МПС на всички пикаещи клекнали.

Анонимен каза...

Жена зад волана не е безумие,това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО и трябва да се забрани със специален закон,както нацизма! Хора,бдете!!!

Анонимен каза...

Малопишковците като 11 и 12, са също толкова опасни комплексари зад волана,колкото и пияна жена!

Анонимен каза...

13-та, овцо, ще се обаждаш когато започнеш да пикаеш права.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |