Баскетбол: Нещата не са розови

* На 15 септември – благотворителен коктейл в подкрепа на
мъжкия отбор на "Чавдар" (Троян)

НЕ ОСОБЕНО РОЗОВИ са нещата около мъжкия отбор, това стана ясно на провелото се в края на м. август събрание на Управителния съвет на баскетболен клуб „Чавдар” (Троян). Месец преди старта на шампионата в националната А-група, където троянският тим играе вече трети сезон, „чавдарци” са без треньор, с оголени възлови постове и неясноти ще има ли външни попълнения, а някои от титулярите, включително капитанът Петър Лалев, говорят за отказване.

КАТО ПРИБАВИМ и проблемът на проблемите – липсата на достатъчно средства и проваленият спонсорски договор с известна родна пивоварна, както и очевадното неразбирателство между някои членове на УС, ситуацията става още по-неясна.

МЪЖКИЯТ ОТБОР ще го има и продължаваме участието си в А-група, категорични са обаче както отговорниците за отбора братята Никола и Димитър Пиронкови, така и президентът на клуба Иван Макариев. На 15 септември, четвъртък, в ресторант „България”*** БК „Чавдар” дава благотворителен коктейл в подкрепа на мъжкия отбор и организаторите се надяват на съпричастност и щедрост от страна на местния бизнес и Общината.

Т21

***Бел. ред.
От президента на БК "Чавдар" (Троян) Иван Макариев научихме, че датата е променена и благотворителният коктейл ще е на 21 септември, мястото остава същото - ресторант "България".

Още по темата:

28 коментара:

Анонимен каза...

А добър ден како Сийке!

Анонимен каза...

Съпричастност за какво?
Да четем цяла година заглавия ,съдържащи предимно думата "Загуба"?
Я най-добре закривай!
Същото се отнася и за подобието футбол в Троян!

Анонимен каза...

Но.2, че то има ли още такова нещо? Последно помня, че през 90-те взривиха будките на входа на стадион "Равни-трапища"

Анонимен каза...

Само спортът и културата могат да осмислят свободното време на младите хора и да ги изтръгнат от лапите на чалгата.

Анонимен каза...

Има една група от циганета, оформящи т.н. А отбор подвизаващ се в А Окръжна Футболна Група.
Премиерът, предизборно обеща да построи скамейки и май се монтират.Хубаво, ама за какво?
Толкова години Сашо Николов си живурка добре там,даже и наследник си е извъдил и по ръст и по мазен манталитет-Диското някякъв си...

Анонимен каза...

Хах, е ти каза лафа 4-ти...Я направи една лека справка, колко от спортуващите младежи, слушат различно нещо от чалгата?

Анонимен каза...

то всичко отива на зле.как да е иначе когато всичко става с връзки.ето навремето цани тасков игра с коце костадинов в троян приятели бяха и уреди синчето таско за съдия.за футболист къде ли не се опита но бързо го разбраха какъв калпазанин е.ето сега таско педераско се подложи на чорбата и закопа локото от филибето.измислена дузпа за 2-0.после отмени гол на локото с измислена засада а накрая пусна гол от засада за чорбата.да видим дали сега пак ще си признае както направи преди време в ст.загора.пък дотогава по-добре да не си идва тук че иначе може и да не свири скоро поне докато не свали гипса педерасчето смотано.пък цани дълго ще има да бута колелото докато сина му е такъв бездарник и продажник

Анонимен каза...

Една промяна има, коктейла ще е на 21.09.2011г. от 19,30ч. в ресторант България.

Анонимен каза...

До 7-мия тъпак(очевиден олигофрен)!
Таско, беше много кадърно момче като футболист,и дори и сега ако смени реферския екип с такъв на футболист,ще ги побърка тия измислени футболистчета.
И като рефер се справя много добре,и върви яко напред!Ако поне малко го познаваш, щеше да знаеш, що за човек е!Ама не,Таско му бил виновен...А защо не виждам коментари за снощното участие на малката курветина в Гласът на България?Не направи ли на някой впечатление как са облечени останалите участници, а нашата като истинска магистрална вувузела....СРАМ И ПОЗОР!

Анонимен каза...

Едно уточнение...Въпросният коктейл, ще е жалка сбирка на наистина неграмотни хора, а мястото е една гнусна чалгаджийница, на един мазен сопол,част от останалите тумори докарали Троян до това мизерно положение!

Анонимен каза...

смърт за червената свиня таско-педераско

Анонимен каза...

До (9) Елица и много от другите наистина бяха на тъкмени като курветини но това не го решават те а стилистите на шоуто и другите шефове на "Гласът на България"....Явно някакви ОЛИГОФРЕНИ са решили да вдигат рейтинг и се изгавриха с участниците а нашето момиче попадна в тази група..Видяхте ли че и самата тя беше много притеснена...жалко защото тази курвенска вечер ще окаже влияние и по нататък...СРАМ И ПОЗОР!

Анонимен каза...

до 9.като футболист не беше нищо особено.за 3-4 години в плевен и русе беше предимно резерва и вкара не повече от десетина гола общо което за нападател е твърде малко

Анонимен каза...

Хах, че те някои скъпоплатени "звезди" от т.н. АПФГ, и толкова нямат...
Още година-две,и Таско ще е топ рефер.Помни ми думата.За разлика от помака Кушев, който го бе срам да каже от къде ...Ама онзи ден получи шесторна доза Антибиотик от Разград....Набедения господин старши треньор...

Анонимен каза...

Нека бъдем за троянския спорт,а не против него!!!Стига с тези коментари и епитети за хората.По добре напишете нещо градивно ,защото най-лесното е да да се сипят обиди и ругатни.
До 2-ри коментар!Предполагам че си спортувал само когато се спънеш и направиш няколко бързи крачки да непаднеш.Така че мнението ти не е миродавно и спри тогава да четеш вестници.
Нека и тази година да бъдем в баскатболната зала и подкряпяме нашите момчета

Герман каза...

За съжаление, много хора не разбират цялата същност на това начинание Баскетбол в Троян.

Всеки се оплаква, че нищо не се прави в Троян и за Троян, и сега, като се намери самоинициативна група да гради баскетбол, хората се оплакват от загубите. За тези, които очевидно не са се интересували, Чавдар Троян имат 5 победи от 10 мача като домакин миналия сезон. Според мен лично, това не е лош успех, имайки предвид загубените години.

Момчетата не играят за премии, а за това да възвърнат една баскетболна традиция в града. Тези, които не искат да помагат, моля да не пречат поне.

Не може да се прави сравнение между футбола и баскетбола в Троян. Мъжкият баскетбол участва на национално ниво във всички области на страната...

Като участник в това начинание, искам да изкажа благодарности към общината за подкрепата и да уверя всички, че баскетболната управа активно работи за началото на сезона и за това да има пълни детски и юношески групи.

Нека напълним залата от любов към спорта.

Анонимен каза...

16-ти,нарочно подех в тази насока.
да, видно е че баскетбола само за година донесе много емоции в нашия град.хората плащат за да гледат.питам тогава,защо не се пренасочи финансовата помощ към тях,а онова подобие на футбол,което от над 20 години е бездънна яма,просто не се закрие.успех на теб,и на момците от снимката :)

Анонимен каза...

Здравейте млади хюнци баскетболери. Положението в баскетбола у Троян не е розово а е кафяво и много мерише. Това е заради борбата кой да води бащината дружина/разбирай да лапне кокало/. Аде и трън Ви у пета.

Анонимен каза...

Троян не може и не трябва да развива много видове спорт,трябва да определим приоритети в спорта и там да се насочат силите и финансирането.Мисля,че това е очевидно.На първо място слагам баскетбола като атрактивен и интелигентен масов спорт,със стари традиции и публика в града ни.Момчета,защо не поканите на коктейла ВСИЧКИ кандидат-кметове на Троян-все с един от тях ще ви се наложи да работите?Просто ви давам идея... АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

до 18-ти, и шут в гъзът!

Герман каза...

Ако поканим кандидат-кметовете за обещания, рискуваме да превърнем това благотворително мероприятие в политическо. Двамата основни кандидати, все пак, са поканени гости и ще присъстват, поне за малко.

Да, Общината трябва да приоритизира спортовете и по неофициални данни, това е заложено в програмата идните години.

18-ти, съжалявам, че се обръщам с анонимен номер към теб (аз поне се представям), но какво искаш да кажеш с този "кокал"? Има какво да се иска и да се променя в управата на клуба, но се надявам, че не приказваш за лични облаги, защото парите са недостатъчно за нормална дейност на един такъв клуб така или иначе. Клубът се издържа от Общината, няколко частни спонсори, и от дарения на хората в управителния съвет. Таксите от билетите от мачовете също много помагат и при пълна зала на мач на мъжете успяваме да покриваме до 30% от разходите за домакинство.

Ето прозрачност.

Анонимен каза...

Чух, че много мощна фирма от Троян е готова да спонсорира.

Анонимен каза...

От заглавието разбирам,че благотворителния баскетболен коктейл ще е на 15 септември , "анонимен" информира,че ще е на 21 септември. Троян21, моля дайте достоверна информация. Само на Вас разчитаме.А на момчетата- браво за куража и
упоритостта и успех в начинанието!

Герман каза...

Датата наистина е преместена за 21-ви в 19:30, в ресторант "България".

troyan21 каза...

До №23: От президента на БК "Чавдар" (Троян) Иван Макариев научихме, че датата е променена и благотворителният коктейл ще е на 21 септември, мястото остава същото - ресторант "България". И благодарим за доверието!

Анонимен каза...

Мощни фирми в Троян не останаха, традиционните спортове според мен са ориентиране, колоездене, ски (Сашо Дикът) и до там. Футболът е загубена кауза, в тази посока Гришата да го развива. Баскетбол, никакъв шанс, и двата опита се оказаха неуспешни, няма школа, физкултурното салонче не е зала и т.н. Ски, да ама вече не, и какво остана?

Анонимен каза...

До 26-ти. Не си прав. И на стадиона и във физкултурното салонче условията за тренировки са повече от добри. Само ,че треньори,учители и работохолици липсват. При тази рехава конкуренция в тези спортове,само за година-две може да се стигне до национално ниво,както правят в колоезденето,джудото,биатлона,мотоспорта.Евала на Тодор Колев,Николай Матев,Иван Беломъжев, Цецо Куршума и др.Сашо Николов,Финта, Макариев - в публиката,стига вече смехории. Дайте път на
новата вълна специалисти,а не бивши играчи и пишман треньори,видяхте и Кушев до къде я докара в Славия

Анонимен каза...

Дано не съм, обаче съм силен в негативните прогнози с доста голям процент успеваемост.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |