Панихида за Левски под връх Ботев

СОУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” В С. ЧЕРНИ ОСЪМ (по известно като националната гимназия за планински водачи) отбеляза по свой уникален начин деня на патрона си – 19 февруари. Ученици от специализираните паралелки (9.-12. клас) под ръководството на преподавателите Мая Занковска и Иван Мутафов направиха традиционно изкачване на старопланинския първенец връх Ботев. А след това във високопланинската училищна база „Северен Джендем” бе отслужена панихида и благодарствена служба в памет на Апостола.

ДОСТОЙНО ОТБЕЛЯЗА патронния си празник и най-голямото и модерно училище в общината – троянското СОУ „Васил Левски”. От многото събития запомняща се ще остане срещата с родственицата на Левски Христина Богданова – потомка на сестра му Яна. И разбира се – големият празничен концерт на възпитаници на училището, състоял се на 18 февруари в салона на градското читалище „Наука – 1870 г.”.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |