Донка Михайлова: Ще вложа цялата си енергия, експертиза и опит

 МИ 2023 Обръщение

Уважаеми съграждани,

ПРИКЛЮЧИХА поредните местни избори. За четвърти път получих Вашето доверие. Дадохте ми най-високия процент доверие, получавал кмет на общината от промените насам. Решихте, че мога да бъда най-дългогодишният кмет на Троян. Благодаря! Приемам всеки глас за оценка, за доверие, но и за очакване. Чувствам се отговорна за очакванията на всеки един от гражданите, които ме подкрепиха, както и за очакванията на всички останали граждани.

БЛАГОДАРЯ на кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на села, излъчени или подкрепени от коалиция „БСП за България” за честната, добронамерена, екипна кампания, която водихме заедно. Постигнахме най-голям брой съветници в Общинския съвет и най-голям брой кметове на села. В следващата неделя кандидати на  БСП са на балотаж в Орешак, Голяма Желязна, Ломец и Терзийско. Надяваме се и те да получат Вашата подкрепа.

БЛАГОДАРЯ
на партиите, които ме подкрепиха – „Български възход“, ВМРО, ДПС, „Левицата“, МИР. С тях ще продължим да работим по общи за общината ни приоритети. Благодаря на опонентите ми за коректното предизборно състезание. Сигурна съм, че както и досега, ще бъдем заедно във важните за общината ни задачи. 

НЯМАМ търпение да започнем работа за изпълнение на ангажиментите, които поехме пред гражданите. Ще вложа цялата си енергия, експертиза и опит, за да сбъдна общите ни мечти. Троянци го заслужават.

Защото успяваме заедно!

Донка Михайлова

Начало

 
Още по темата МИ 2023:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |