Вероника отпред в листата на БСП

* „И го намирам просто за отговорно – когато човек може нещо, да го направи в полза на обществото. Това е моята мотивация. Искам да работя за община Троян“

Вероника Тодорова
Местни избори 2023 Номинации
 
ЕДНА изненадваща новина преди предстоящите местни избори дойде отляво – при представянето на кметската кандидатура, кандидатската листа за съветници и кандидатурите за кметове по селата на БСП на пресконференцията след общинската партийна конференция в събота, 5 август. Председателят на групата червени съветници в досегашния мандат 2019/23 г. и втори в листата за следващия 2023/27 г. инж. Владимир Хаджийски (водач на съветническата листа е кандидатът за кмет Донка Михайлова) обяви, че непосредствено след него, на трето място, е Вероника Тодорова, прочутата акордеонистка. Изненадата идва оттам, че г-жа Тодорова досега не се е ангажирала партийно и не е изразявала пристрастия към БСП.

ЕТО краткото пояснение на кандидатката: „Радвам се, че съм тук. Смятам, че за тези две години, които съм в България, в Дебнево, доказах, че искам да работя за културата и изкуството в нашата община. И го намирам просто за отговорно – когато човек може нещо, да го направи в полза на обществото. Това е моята мотивация. Искам да работя за община Троян“.

Т21  

Още по темата МИ 2023:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |