Корнелия Маринова приключи с кметуването в Ловеч

* „Бях уведомена от представител на централата на ГЕРБ, че кандидатурата ми няма да бъде подкрепена от централното ръководство“, написа във фейсбук отхвърлената * За кметски кандидат на герберите в областния град се спряга адв. Валентина Недялкова, многократно ръководила ловешката РИК

Корнелия Маринова
МИ 2023
 
КОРНЕЛИЯ МАРИНОВА приключва с кметуването в Ловеч, стана ясно от нейно изявление в профила й във фейсбук днес, 15 септември. Въпреки единодушната й и безалтернативна номинация от ловешката структура на ГЕРБ и подкрепата на областния партиен координатор Николай Нанков от централата на партията са зачеркнали кандидатурата й. Което не е чак толкова изненадващо, като се има предвид не особено ласкавата оценка на ловчалии за кметуването на г-жа Маринова и общото състояние на Ловеч през двата й управленски мандата.

„СКЪПИ ЛОВЧАНЛИИ, членове и симпатизанти на ГЕРБ и СДС в Ловеч, през годините съм получавала вашата подкрепа многократно, за което искрено благодаря! Вие ме направихте два пъти народен представител, председател на Общинския съвет и два пъти кмет на Ловеч. На номинационното събрание на общинската структура на ГЕРБ Ловеч получих единодушната подкрепа на всички присъстващи и на областния координатор за нов кметски мандат. Беше и единствената издигната кандидатура. Това за мен е израз на абсолютно доверие, именно за това смятам, че дължа обяснение на всички, които ме подкрепиха. Във вчерашния ден бях уведомена от представител на централата на ГЕРБ, че кандидатурата ми няма да бъде подкрепена от централното ръководство. За мен кметският пост или листата за общински съвет никога не са били самоцел – беше тежка отговорност, която винаги съм се опитвала да нося с достойнство. За мен Ловеч не е пост, не е стол, не е длъжност – за мен Ловеч е и ще остане кауза!“, написа г-жа Маринова. И декларира, че още днес ще депозира оставката си като общински партиен ръководител „за да може ГЕРБ да се справи по възможно най-добрия начин в настоящата ситуация“.

Валентина Недялкова
ЗА КМЕТСКИ кандидат на ГЕРБ в Ловеч се спряга друга небезизвестна дама – партийната активистка адв. Валентина Недялкова, която многократно от 2013 г. насам и по всеобщата оценка успешно оглавява ловешката Районна избирателна комисия (РИК). Според астрологическото обяснение на партийния лидер Бойко Борисов окончателните кметски кандидатури на ГЕРБ ще бъдат огласени „като свърши ретроградният Меркурий“ (т. е. след 15 септември – бел. ред.). Досега бяха обявени официално двама ловешки кандидат-кметове за предстоящите на 29 октомври местни избори  – Искрен Арабаджиев от коалицията ПП-ДБ и Борислав Илевски от БСП. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |