„Дивото“ гостува в Черни Осъм

* Изложбата с отличените 76 фотографии от 14-ия международен фотосалон „Дивото“ вече е в черноосъмския Природонаучен музей, уникалните кадри на майстори на обектива от цял свят могат да бъдат видени до 13 януари
Фотография
В ЗАЛИТЕ на Природонаучния музей в Черни Осъм, от 13 ноември, вече могат да бъдат разгледани отличените фотографии на 14-ия международен фотосалон „Дивото“, 2023 г. (организатор на салона е Община Севлиев и севлиевската Градска галерия в партньорство с Фотографска академия „Янка Кюрекчиева“ и под егидата на FIAP – международната организация за фотоизкуство към ЮНЕСКО; в тазгодишното издание участваха 275 автори с 2 262 фотографии от 45 държави, журито допусна до финалната селекция 197 автори от 37 държави с 517 фотографии, а от тях избра 76, които влязоха в  представителната изложба, открита на 20 септември в Севлиево – бел. ред.)
76 спиращи дъха фотоси, заснети от талантливи фотографи от цял свят, ценители и познавачи на дивата природа. Разделена на три части, изложбата предоставя възможност на посетителите да се потопят в магията на дивото – от изумителни изображения на диви животни, птици и риби до любопитни кадри на животни от зоопарка и невероятни природни гледки.

„ДИВОТО“
е не просто изложба, а пътешествие през фотообектива, улавящ и разказващ своите уникални истории за красотите и вълшебствата на природата в нейната най-чиста форма. Изложбата ни бе предоставена от Община Севлиево и ще бъде достъпна за посетителите на Природонаучния музей в Черни Осъм (ПНМЧО) всеки ден до 13 януари 2024 г.

Йорданка Якимова, PR на ПНМЧО

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |