Идееее – Jam on the River 2023!

* „Следвайте музикалния ритъм на сърцето си, а и указателните табели. На 4-и и 5 август, от 18:00 ч., ще музицираме, пеем, танцуваме, свирим и най-вече ще се забавляваме страхотно на ширнала се поляна над река Видима до село Дебнево, община Троян!“
Предстоящо
НА 4-5 АВГУСТ, петък и събота, на обичайното си място – голямата поляна (Лъката) до реката (р. Видима) край с. Дебнево, Троянско – ще се състои поредното пето издание на джаз феста Jam on the River. Създаден и ръководен/менажиран от световноизвестната акордеонистка и наша землячка Вероника Тодорова, благодарение на която това изключително мащабно и сложно като организация и логистика събитие го има. И не само го има, но върви нагоре, разширява се, шлифова се, трупа публика, слава и имидж. Слава и имидж и за Троян. Събитие, което стана №1 в музикалния, а и в културния живот на района.

JAM ON THE RIVER 2023 започва след ден и подготовката е под пълна пара. Ето няколко анонса от профила на събитието във фейсбук:
СЛЕДВАЙТЕ музикалния ритъм на сърцето си, а и указателните табели. На 4-и и 5 август, от 18:00 ч., ще музицираме, пеем, танцуваме, свирим и най-вече ще се забавляваме страхотно на ширнала се поляна над река Видима до село Дебнево, община Троян! 

И ПОНЕЖЕ си знаем, че гладна мечка хоро не играе, сме се погрижили и за вашия кулинарен комфорт! Традиционни български ястия, месо и зеленчуци на скара, десерти от региона, студена бира, безалкохолни напитки и още лакомства за малки и големи ще бъдат сервирани от професионалисти в български носии от традиционните ни партньори от Механа „Кайзера“ (Орешак). Барбекю и скара на фестивалната ни поляна ще осигурят Rijo's Food Company. А кой не обича сладолед, особено в летни дни с горещи музикални страсти – Gelateria Diana ще ви предложи високо качество сладолед за разхлада и наслада.

В ПЪРВИЯ фестивален ден, на 4 август от 16:00 до 18:00 ч., непосредствено преди да започне нашата музикална програма, ще можете да се насладите на една специална безплатна дегустация! Ще можете да опитате разнообразни местни традиционни храни за региона, представени от приятелите ни от Местна инициативна група (МИГ) - Троян, Априлци, Угърчин! яма да скучаете, докато чакате да започнем - насладете се на местните деликатеси, които прекрасният ни регион предлага! При това безплатно!

НЯМА КАК да има музикален фестивал без озвучаване и осветление. И тази година ни го предоставят Rainbow Music и знаем, че ще бъде страхотно! Помагат ни със звукова подкрепа и партньорите от екипа на Ruli - сговорна дружина планина повдига. И каква ти програма без водещ. Представяме ви нашия – Юлиана Близнакова, музикален педагог и подстрекател на смели музикални проекти!

НЕ ЗАБРАВЯМЕ
никога и децата! За тях сме приготвили различни забавления на тучната поляна над река Видима край село Дебнево, общино Троян. Малки и големи, бързайте насам!

СТАНЕТЕ истински Jam on the River фенове, като облечете цветовете на нашето страхотно настроение! Ще можете да си купитe от специалната JAM тениски, одеала, торбички, ранички, чаши, гривнички, магнити, несесери и шапки, за да продължат да ви носят магичното настроение от нашата пъстра музикална поляна и след края на петото ни издание! А така ще помогнете и на нас, за да правим всяка година фестивала за вас!

НЯМАШЕ да можем да подготвим предстоящото музикално вълшебство без помощта на всички наши благодетели! Нека се знае, че фирми и частни лица с финансиране, логистика, осигуряване на материали и оборудване или просто с личен труд ще допринесат за щастливото изживяване на всички наши гости край река Видима, в китното балканско село Дебнево. Благодарим за изключително щедрата подкрепа на  Bioprogramme Tea - те са наши верни приятели от години! Благодарим на „Калинел“, „Мебел“, печатница „Дъга“, „Хлебопроизводство и сладкарство“, „Ковачеви Керамика“, Balkantrade, Paysera, „Родопа Троян“, „Каза Арт“, „Инуша“, „Темел Алекс“, „Биорезонанс Хармония“, „СтефанВълев“, МИГ Троян Априлци Угърчин, Mebeli Simida, Езиково училище Nova! Специално благодарим на изключителната подкрепа, която получаваме от кмета на община Троян Донка Михайлова и съпричастността на цялата община! Оценяваме безкрайно помощта на всички!  

А ако и вие искате да ни помогнете, може да го направите на:
BAN: BG34UNCR70001525389545
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Сдружение „Изкуство край реката“
 
БАЛКАНЪТ е чувал песента на кавала, ехтели са върхарите с ритъма на тъпаните, разнасяли са урвите писъка на гайдите. Но на 5 август в Троянския Балкан ще зъмлъкнат песните на птиците, захласнати от непознатия чуден глас на магичната цигулка. И то не каква да е цигулка, а тази във вълшебните ръце на Веско Ешкенази! Не в концертната зала, не на площада, не на стадиона, а на сцената на нашата поляна край село Дебнево, общино Троян - над чудодейната река Видима, под звездите на Троянския Балкан... Не пропускайте! Очакваме ви! О, да, да не забравим - вход свободен!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |