Защо затваря „Лале“-то?

* Финта: „Никога не съм искал такова нещо, магазинът е добър и ползва много хора в квартала. Искам единствено обезшумяване на осемте климатика“
Тема с продължение
СЛЕДИМ случая, влязъл и в съдебната зала, с шумните климатици на магазин „Лале“ (на партерния етаж в едноименната кооперация на ул. „Христо Ботев“ в Троян), тормозещи от години живеещия над магазина Минко Лалев-Финта (виж „Няма милост за Финта, и в съда“ – бел. ред.). Тези дни на входа на „Лале“-то бе залепено съобщение, че „на 17 юни магазинът затваря“, подразбира се – окончателно. Което пък нагнети обществено напрежение срещу борещия се за тишина и спокоен сън Финта – подклаждано от намеците, че обектът хлопва кепенците именно заради него.

„НИКОГА не съм искал такова нещо, магазинът е добър и ползва много хора в квартала. Искам единствено обезшумяване на осемте климатика и спокоен сън, нищо друго. Има експертизи, доказващи, че съм в правото си. Мои приятели предложиха на собственика да организират обезшумяването и да поемат разходите, това бе казано и в съда. И може да стане, но другата страна не приема, неясно защо“, коментира пред Т21 г-н Лалев.

Т21 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |