Ново признание за „Винпром Троян“

* Два златни медала за троянския производител от Ракия спирит фест София – за „Троянска сливова ретро“ и за „Дюлева ракия“
Отличници
ОТ „ВИНПРОМ ТРОЯН“ АД – водещия производител на плодови ракии у нас и част от чешката група „Рудолф Йеленек“, световния лидер в този „жанр“ на алкохолните напитки – съобщиха за поредно признание. Два златни медала от най-голямото изложение на български производители и вносители на ракии Ракия спирит фест София – за топ марката „Троянска сливова“, по-точно за селекцията „Троянска сливова ретро“ и за „Дюлева ракия“. И от нас – браво и честито!

„ВИНПРОМ ТРОЯН“ АД е наследник на основания през 1948 г. троянски Винпром и се опира на вековната троянска традиция и майсторство в производството на ракия, основно сливова, станала емблематична за нашия край, троянски бранд. Фирмата е носител на 13 златни и 9 сребърни медала от престижни международни и национални дегустации и е със сериозен авторитет на пазара. Наскоро троянският производител спечели сребърен медал за селекцията си „Стара Троянска сливова“, 7-годишна, на международното изложение Spirits Selection 2021, Брюксел, 21-24 октомври, смятано за едно от водещите събития от този вид в световен мащаб (виж „Сребро от Брюксел за 7-годишната стара троянска сливова“ – бел. ред.).

Т21


Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |