Кой я свърши с табелите като кучето на нивата

* Групата указателни табели на входа на новия троянски мост, информиращи за разстоянията до Шипково, Кърнаре и Карлово, са невидими за автомобилите, идващи от кв. „Велчевски“
Преди откриването
Невидимите табели за автомобилите, идващи от кв. „Велчевски“ (откъм Ловеч)
ПОЛУЧИХМЕ не един сигнал, че групата указателни табели на входа на новия троянски мост (на кръстовището с ул. „Васил Левски“), информиращи за разстоянията до Шипково, Кърнаре и Карлово, не се вижда от автомобилите, които идват от кв. „Велчевски“ (откъм Ловеч). Пречи й поставената пред нея друга група табели, сочещи на излизащите от моста и поемащи вляво/вдясно по ул. „Васил Левски“ разстоянията до Центъра, Ловеч и Плевен.

ХОДИХМЕ на място и се уверихме, че сигналите са напълно основателни – от автомобилите, идващи отдолу (от кв. „Велчевски“) и наближаващи моста, въпросната група табели с информацията за Шипково, Кърнаре и Карлово си е невидима. Всъщност – вижда се част от надписите и при малко по-развито дедуктивно мислене и географски познания шофьорите биха се досетили за имената на съответните селища, но не и за разстоянията до тях.

Новият мост – поглед откъм ул. „Васил Левски“
ЗНАЕМ, че новият мост се открива официално след ден * и едва ли дотогава може да се осигури видимост на споменатите указателни табели. Но да се надяваме, че все някога и това ще се случи, иначе какъв е смисълът от тези табели (нали са да вършат работа, не за украса). А на въпроса кой ги е сложил по този начин, т. е. кой я свърши работата като кучето на нивата и ще понесе ли някаква отговорност, не чакаме отговор.

Т21

* Официалното откриване е на 4 ноември, четвъртък, от 11:00 ч., а лентата ще прережат служебният министър на регионалното развитие арх. Виолета Комитова и кметът Донка Михайлова. Очаква се на церемонията да бъде обявено и избраното име на новия мост (виж Търси се име на новия мост“).


 Още по темата: 

3 коментара:

Unknown каза...

Работещите по поставянето още тогава отговориха на въпроса Ви и на нашия - поставят ги там където е посочено в проекта от проектанта . Такъв е отговора им за всички свършено от тях . Коментара е за Вас - кои са приели такъв проект за изпълнение ?

Tsarovski каза...

Комитова какво ще прави тука. Нейна е заслугата , че го забави 5 месеца. Нека утре и покажем подобаващо уважение.

Unknown каза...

Маринов, пропусна да покажеш празната стойка, на която трябва да има пътен знак Д1, същият какъвто е от другата страна ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |