Откриваме лятото с „Рок, традиция и още нещо“

* Дони и Нети, Милена, „Улица на занаятите“, кулинарни изкушения – на централния троянски площад, 10-11 юли; серия от събития през
 юли, август и септември
Предстоящо
Милена и Дони & Нети ще излязат на сцената на „Рок, традиция и още нещо“, Троян, 10-11 юли
ОБЩИНА ТРОЯН ще открие летния сезон с „Рок, традиция и още нещо“ – първото общинско публично събитие след кризата с коронавируса и извънредното положение. Купонът ще е в два дни, 10-11 юли, на централния троянски площад и в някаква степен ще е компенсаторен за тазгодишната липса на Рок академия Троян и Джулая на Беклемето. Звездите в двете концертни вечери на „Рок, традиция и още нещо“ ще са невероятният Дони в дует с половинката си Нети и родната рокаджийка №1 Милена Славова. В рамките на събитието ще се организира Улица на занаятите, където местни майстори (притежаващи майсторско свидетелство) ще покажат и предложат за продажба продукцията си; ще има и кулинарна секция – с щандове на местни ресторантьори, готвачи, производители на различни кулинарни изкушения.

„ТОВА е само началото. Много мислихме как в условията на финансов дефицит трябва да изглежда културният афиш на общината. Считаме, че е важно всичко да продължи поне по две причини. Първо – изключително важно е в този момент духът на хората да бъде жив и считаме, че ако им предложим повече забавления, духовност, удоволствия, по-бързо ще се възстанови от преживяното. Второ – да помогнем да местния бизнес по-бързо да излезе от кризата“, коментира кметът Донка Михайлова. Която подчерта, че „Рок, традиция и още нещо“ е част от една по-мащабна кампания със серия от събития през месеците юли, август и септември; логото на кампанията е „Да остане Троян в сърцето ти“, а голямата й цел – активна реклама на града и района и подкрепа на туристическия бизнес. 

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |