Тази година – на бал с маски

* Три троянски ресторанта ще организират абитуриентските балове, в училищата – противоепидемична готовност за изпращането и връчването на дипломите * ВОЩ апелира: Не канете много хора на партитата у дома и никак от рискови райони
Абитуриенти 2020
Така бе при изпращането на випуска в СУ „Св. Климент Охридски“, 25 юни 2020 г.
ТРИ ТРОЯНСКИ ресторанта ще организират абитуриентски балове тази година – ресторант „България“, ресторантът на хотел „Троян Плаза“ и механа „Горски кът“ в Орешак, съобщиха от Временния оперативен щаб (ВОЩ). На скорошното заседание на щаба (23 юни) били обсъдени актуалните разпоредби, свързани с удължаването на извънредната обстановка и са били поканени собствениците/управителите на въпросните заведения и директорите на четирите троянски училища, изпращащи абитуриенти – СУ „Васил Левски“, СУ „Св. Климент Охридски“, НУПИ „Проф. Венко Колев“ и ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“.

ВЪВ ВСЯКО от споменатите заведения ще бъдат спазени наложените противоепидемични мерки – пълняемост до 50% от капацитета на залите, дезинфекция и носене на лични предпазни средства (маски и други) от персонала, декларирали ресторантьорите. А училищните шефове докладвали готовност за предстоящите церемонии по изпращането на випуска и връчването на дипломите, включително инструктажите и ежедневната дезинфекция.

Троянски абитуриенти, випуск 2020
ПРИЗИВЪТ на ВОЩ към роднините и приятели на абитуриентите и към всички, които ще излязат на площада да изгледат абитуриентското шоу, е да носят лични предпазни средства (маски и други), въпреки че това не е задължително за откритите пространства и да спазват необходимата социална дистанция. Още – от щаба и ръководството на Община Троян апелират към родителите на абитуриентите да ограничат кръга на поканените на семейните тържества и да не канят роднини или приятели, които са от населени места с регистрирани клъстери или голям брой заразени/заболели от Covid 19.

Т21, по информация от ВОЩ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |