Николай Тодоров – обръщение след изборите

Местни избори 2019

Уважаеми съграждани,

Първият тур на Местни избори 2019 приключи. Резултатът вече е известен на всички.

Първо искам да благодаря на екипа ми и хората, които бяха до мен през кампанията. Благодаря и на хората, които ме подкрепиха във вота за кмет и за съветници. Благодаря  и на тези, които искаха да ме подкрепят, но не разбраха как. За съжаление явно не успяхме да достигнем по търсения от нас начин до доверието на хората. За това трябва да виним вероятно основно себе си. Явно така и не разбрах, че трудно се преборва партийно статукво, че можем аз и екипът ми да се преборим срещу купения вот и властови натиск.

В следващите дни и месеци ще ни предстои нелеката задача да се опитаме да съберем сили, за да съхраним гражданската енергия и заряд, които имахме. Предстоят ни два важни балотажа – в с. Черни Осъм и с. Врабево. Нека си пожелаем късмет и успех на тях.

Искам да честитя на новоизбрания стар кмет на община Троян Донка Михайлова новия мандат. Искрено се надявам и го пожелавам идните четири години да са успешни за нея и за троянци!

Николай Тодоров,
кандидат за кмет на община Троян

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |