Иван Миховски – обръщение след изборите

Местни избори 2019

Драги жители на община Троян,

Трябва да сложа точката на кампанията за Местни избори 2019 в Троян. От сърце благодаря на всички, които подкрепиха мен и хората, които застанаха до мен и работиха неуморно. Благодаря на всички, които ни уверяваха, че искат промяна! Оказа се, че усилията ни са били недостатъчни или пък че хората, искащи промяна, са били не толкова много. Така или иначе общината ни си има кмет – поздравявам г-жа Донка Михайлова за победата и й пожелавам да вложи всички усилия за доброто на жителите на община Троян!

Кандидатите на ГЕРБ за общински съветници, които влизат в Общинския съвет, са десет. Те ще бъдат групата, която ще работи почтено в интерес на жителите на общината. Сигурен съм, че клетвата, която ще положи всеки от тях, ще има тежест при вземането на решение по всеки един въпрос. Популизмът и лицемерието не са им присъщи и вярвам, че няма да се заразят с този вирус.

Връщам се в Народното събрание и ще продължа да съм в постоянна готовност да бъда полезен на града си, на всеки, който потърси и поиска моята подкрепа и помощ. Защото съм такъв, защото съм Иван Миховски, който познавате! Благодаря на всички – на гласувалите за ГЕРБ, на негласувалите, защото и това е знак, на работилите в кампанията, на подкрепящите ни и на неподкрепящите ни, на партньорите и приятелите! Бъдете здрави и се раздавайте, Троян и сега, и винаги ще бъде наш дом и ние ще сме длъжни да се грижим за него!

Иван Миховски,
кандидат за кмет на община Троян

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |