Тръгва ремонтът на южния вход на Троян

* Кметът Михайлова: Говорих с г-н Нанков и той ме увери, че работата започва през м. септември
Новината на седмицата
„СУТРИНТА говорих с г-н Нанков (зам.-министърът на регионалното развитие и наш земляк Николай Нанков) и той ме увери, че през м. септември започва работа по южния вход на Троян (откъм Беклемето). Един негов ангажимент, който той пое в началото на годината.“ Това заяви на редовната си месечна пресконференция (10 септември) кметът  Донка Михайлова.

НОВИНАТА е голяма и важна, тъй като въпросният южен вход – през който преминава целият трафик към Беклемето/Южна България и курортните селища Чифлик, Бели Осъм и Шипково – е в окаяно състояние и от години се очаква реконструкцията му. И освен че е неугледен и трупа лош имидж на Троян, въпросният пътен участък е опасен за движението и е цяло чудо, че досега там няма тежко ПТП. Пък и след ремонта на северния вход (откъм Ловеч) и чудесния му нов вид не идва южният да стои в това си състояние.

Т21

 Още по темата: 

2 коментара:

Unknown каза...

А започнатия ремонт на третокласния път през селата Дълбок дол, Борима и Старо село ще се довърши ли или другия път? Чакат да започнат дъждовете ли?

S.Iliev каза...

Дано да става дума за този месец септември,щото след 13 дни започва октомври...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |