Разпознаваема марка, бранд, класа!

* Кадрото е от околовръстното шосе на София и определено радва троянското око – с указателната табела „500 м Сувенири от Орешак“
ФотоОко
* Кликни върху картинката за уголемяване
ТАЗИ ФОТОГРАФИЯ ни изпрати преди няколко дни троянският народен представител инж. Иван Миховски. Кадрото е от околовръстното шосе на София и определено радва троянското око – с указателната табела „500 м Сувенири от Орешак“, редом до подобни табели, сочещи „Бизнес парк София“, „Център“ и др. Да се вадят големи изводи от една табела е рисковано, но все пак можем да поразсъждаваме.

НАЙ-НАПРЕД – че „сувенири от Орешак“ е разпознаваема марка, бранд, класа. Че е така, ние, троянци, си го знаем, но тук важното е, че е публично признато и заявено в столицата. И още: сериозната работа на Националното изложение в Орешак се възнаграждава и една от големите цели – чрез традиционните троянски занаяти и изкуства да се трупа имидж и слава на края ни, е изпълнена (тук няма как да не споменем името на директора на Изложението Иван Чакъров, който е моторът на този процес – бел. ред.). „500 м Сувенири от Орешак“ на околовръстното на София – никак не е зле! 

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |