В габровското отделение на троянката д-р Нели Попова

* Утвърдени лекари онколози начело с д-р Попова и заедно с тях психолог и млади и усмихнати медицински сестри осигуряват ведра обстановка и качествено лечение
Читателите ни пишат
В ОКРЪЖНАТА болница в Габрово (МБАЛ „Д-р Тота Венкова“) е открито отделение по химиотерапия и онкология. Ръководи го амбициозната и всеотдайна наша съгражданка д-р Нели Попова. Която продължава да преследва и реализира своята мечта и мисия – да помага и служи на хората. В отделението работят утвърдени лекари, специалисти в областта на онкологията като д-р Баева и д-р Петрова, и заедно с тях психолог и млади и усмихнати медицински сестри, осигуряващи спокойна и ведра обстановка при провеждане на лечението.

ВСЕКИ пациент, който има диагноза за коварната болест, идва доста уплашен и неуверен в изхода от болестта. Но тук, в отделението на д-р Нели Попова, е приет с изключително внимание и спокойно и компетентно му е обяснено, че надежда за оздравяване винаги има. Пациентът не само се успокоява, но се чувства желан, значим, ценен. И когато лекари, медицински сестри, психолог разговарят с него като равни с равен, се доверява и приема лечението. Това отношение е половината от вярата в оздравяването.

ОТДЕЛЕНИЕТО по химиотерапия в Габрово очаква своите пациенти от Троян и общината. Това ще е признание за землячката ни д-р Нели Попова и за труда и професионализма на нейния екип. Телефоните за връзка са 066/80-02-43, вътрешен 415, 417.

Надежда Вутова, Троян

2 коментара:

Анонимен каза...

Евала.
Ама я вижте тези изроди от ГЕРБ
какво говорят:
http://www.informiran.net/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
Няма какво да ги лекувате - все ще си умрат.
Това са изроди, без грам морал и мозък.
Ама си гласувате за тях.

Анонимен каза...

Генади , проверявай поне имената. https://www.sevlievo-online.com/statii/zapisvat-za-pregled-pri-d-r-bonka-popova-onkolog-2641 Май става въпрос за същата Попова.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |