Д-р Преслава Босева организира дарителска кампания

* 2000 евро са нужни за доставката на сонограф и гинекологичен стол за АГ отделението на МБАЛ - Троян, ценните уреди са
 от болницата във Ванген (Германия)

д-р Преслава Босева
Преди Рождество

НАШАТА СЪГРАЖДАНКА – д-р Преслава Босева, която преди три години завърши медицина в Германия и вече е част от лекарския екип на болницата във Ванген, провинция Баден-Вюртенберг, поде в навечерието на Рождество Христово дарителска кампания за осигуряване на сонограф и стол за гинекологични прегледи за АГ отделението на троянската общинска болница (МБАЛ - Троян). Че тези неща са ни нужни, е уточнено предварително с директора на МБАЛ - Троян д-р Пенко Бамбов и завеждащия АГ отделението д-р Мишо Василев. Благодарение на д-р Босева има възможност уредите, използвани досега от гинекологичното отделение на болницата във Ванген, да се закупят на изключително изгодна цена (10 пъти по-ниска от реалната) – 2000 евро. Ще са нужни средства и за транспорта до Троян.

Д-Р ПРЕСЛАВА БОСЕВА вече събира средства чрез специално направена страница във фейсбук, адресът е: https://www.facebook.com/donate/1387296698065787/1388145837980873/

А ЕТО ПОСЛАНИЕТО Й, приканващо към дарителския жест:
„Скъпи приятели,
Коледа е най-хубавото време в годината, не само защото сме с най-обичните си хора, но и защото е време за подаръци. Когато преди няколко седмици стана ясно, че единият сонограф и гинекологичния стол за прегледи не са нужни на отделението ни (във Ванген), веднага си помислих, че те ще са прекрасен подарък на отделението по гинекология в МБАЛ - Троян.
И тук идва моята молба, скъпи приятели! Помогнете ми да осъществя тази идея, дарете колкото ви е възможно, за да могат двата уреда да достигнат Троян. Благодаря Ви!“.

Даренията могат да се направят и чрез PayPal: paypal.me/PBoseva

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Тцц....До там ли я докарахме???? Изкупихме им колите по на 20 год.... Сега и гинекологичен стол(чак толкова ли е бедна болницата и общината ни?) и някакво си апаратче– не разбирам за какво е....Дарение - трета, четвърта ръка!!!! Някак си обидно звучи!

Анонимен каза...

Не виждам нищо обидно,качествен уред от висок клас може да се вземе изключително изгодно и макар втора ръка да върши добра работа в Троянската болница дълго време.Д-р Босева заслужава поздравления за инициативата си.

Анонимен каза...

Щом е толкова важен уреда, да та еба и в държавата, и в общината, и най-вече в болницата, щом не може да извади 4 000 лева за този апарат !

Анонимен каза...

На първо четене и аз много се зарадвах.
Често пъти има добра техника втора ръка , която може да служи вярно дълго време.
Но коментатор номер 3 е много прав , макар и нецензурен.

Анонимен каза...

Явно само се прочели заглавието и пишете вече коментари.
Пише се, че 2000 евро или 4000лв е 1/10 от реалната цена.
И понеже сте тъпи гербери ще се опитам да преведа или да го сметна вместо вас.
Това означава, че РЕАЛНАТА цена на тази Хапаратура е 40 000 лева.
Или казано по ловешки:
читирийсе хиляди лева.

Анонимен каза...

Няма смисъл и тази апаратура ще се ползва за частния бизнес в работно време на 7-8 "изявени" лекари специалисти от Троянската болница.Всички добре се знаят,но нищо не се променя и така е от много години.

Анонимен каза...

Може би под името Мишо Василев се крие д-р Марин Василев?! Несериозно звучи изписано по този начин в статия...и то във вестник с претенции. Разбира се, всяка придобивка, особено на такава цена е нещо добро, но тук идва и моят въпрос - кой прехвален троянски специалист ще работи с тази апаратура, защото за много бъдещи и настоящи майки не е тайна, че на троянското АГ-отделение само славата му е добра...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |