Кметът и председателят се срещнаха с депутатите

* Поставени били три тежки пътни проблема – входът и изходът на Троян, пътят от Доброданското към Лесидрен и главната улица в Орешак; резултатите – рано е да се каже 
Културна дискусия
Момент от срещата, ИКЦ - Троян, 15 май 2017 г.
НА 15 МАЙ в Информационно-културния център (ИКЦ) в Троян кметът Донка Михайлова и председателят на Общинския съвет Николай Тодоров са провели среща с народните представители от нашия 11-ти Ловешки избирателен район, информира PR-ката на Община Троян Станислава Цукева. Срещата се състоя по покана на г-жа Михайлова и на нея присъствали депутатите инж. Иван Миховски (ГЕРБ), д-р Валя Александрова и Милко Недялков (БСП) и Джейхан Ибрямов (ДПС); петият ловешки депутат – гербаджията Калин Василев, който преди дни зае мястото на влезлия в правителството Николай Нанков, вероятно не е бил до колегите си по уважителни причини.

ПРИСЪСТВАЛИ също тримата троянски зам.-кметове Ангел Ангелов, Поля Димова и инж. Бистра Чолакова, както и общинските съветници от т. нар. Председателски съвет – инж. Марин Радевски, инж. Владимир Хаджийски, Даниел Сираков, инж. Ангел Балев, Айнур Кехайова, Минко Акимов, Росен Веселинов.

ОСНОВНА тема на разговора са били три инфраструктурни проблема на община Троян, за решаването на които общинското ръководство търси съдействие – реконструкция на входа и изхода на Троян (част от републиканския път II-35), ремонт на участъка от републиканския път III-402 от Доброданския разклон към Лесидрен (през селата Дълбок дол, Борима, Старо село), реконструкция на пътя от входа на с. Орешак до Троянския манастир (главната орешашка улица). За резултати от срещата е рано да се говори; но има конкретен ангажимент от г-н Миховски да организира среща с регионалния министър Нанков. Г-жа Михайлова е изразила надежда за добро взаимодействие занапред и поканила депутатите в Троян на празничното шествие на 24 май.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Дано усилията на г-жа Михайлова имат успех и най-сетне властимащите се погрижат за посочените пътища, които не са пътища, особено този за с. Голяма Желязна. Г-н Миховски не си мръдна пръстчето за изтеклия мандат на НС, нито пък днешния министър, преди зам. министър Нанков, положи някакви усилия.
А дано, ама надали!!!

Анонимен каза...

Докато изразът "недостатъчно финансиране" се употребява често, проблеми ще има. При развита икономика биха могли да се обновят много неща, включително и пътища.

Анонимен каза...

Преасфалтирането на три пътни участъка не са "инфраструктурни проблеми". Инфраструктурен проблем е затварянето на прохода Беклемето от 4 до 6 месеца всяка година, от което Троян и още 5-6 общини търпят сериозни загуби ежегодно. Разбира се, нито кмета Михайлова, нито тези измислени депутати и още по-малко "умниците" от т.нар. "председателски ствет" начело с господина, на който казват че е обратното на "умното" - нито един от тях така и не разбраха през големия си престой в т.нар. политика важността на този проблем.
Друг голям "инфраструктурен проблем" за община Троян е измесването на трасето на магистрала Хемус между Ловеч и Плевен, което заедно с бъдещия коридор 9 през тунела под Шипка ще ни запрати в миманса. както сте се досетили - гореизброените "умници" дори хабер си нямат за това.
Отново по стар троянски комунистически обичай - парата е в свирката като в случая е "голямата пушилка" за преасфалтирането на три пътни участъка.
Дребнотемие, което и изключително характерно за кмета Михайлова и през първия и през втория и мандат. Нищо значимо и нищо стойностно не е в състояние нито да предложи, нито да реализира. А за останалите "политици" - само губи време е да се пише каквото да било.
п.п. Използвам случая да попитам - преди една година кмета Михайлова предложи на "умниците" в ОбС за Бюджета през 2016-та да бъде реализиран още по-голям преходен остатък /разбирай - още по-драстично нарушение на Закона/ за да бъдели посрещнати, цитирам "предизвикателствата през 2017-та". И сега въпросът - някой знае ли кои са тези "предизвикателства? В крайна сметка кмета Михайлива заедно с общинските съветници ДРАСТИЧНО НАРУШИХА ЗАКОНА и не изпълниха Бюджет 2016-та като прехвърлиха около 3 500 000 лева "мъртви бюджетни пари" от 2016-та в 2017-та. Това, разбира се, повиши приетия бюджет за 2017-та и беше отчетено като "голям успех". Приеха го в ОбС единодушно и си ръкопляскаха. Кои ли? Ами тези дето на изборите се правят какви "политически врагове" били един на друг! Жалки смешници, измамници и демагози. Но и ПРЕСТЪПНИЦИ - съвсем умишлено нарушиха Закона и не изпълниха бюджет 2016-та.
А иначе - вечно нямало пари, нали така ви казват?

Анонимен каза...

Илияне, дай да бъдем честни.Милион и двеста хиляди са гласувалите за тиквата.На тези хора живота в България/Троян им харесва такъв.За тях улиците и магистралатите са ок, качеството на живот също.Останалата част гладувала за бесепето и тя така.Всичко върви по мед и масло у нас, за тези общо 3 000 000 гласували на последните избори.Останалите 3 700 000 са психично здрави или емигрирали.

Анонимен каза...

Омръзна ми този Илиян само спами всичко. Празни приказки без покритие.

Анонимен каза...

4-ти, това за което пишеш може да го видиш концентрирано в "коментара" на 5-ти. Това е днешния "избирател" - природно тъп, необразован, с липса на всякаква информация и база данни, не знае на кой свят живее - ама дава акъл и коментира другите.
Коментар 3-ти е с факти, факти... до болка познати факти. Разбира се, за днешния троянски дебил това са "празни приказки без покритие" и "спам". На подобен идиот дори да му напишеш, че "слънцето изгрява от Изток" - отново ще квичи, че това били "празни приказки без покритие"
Това е Троян и това е бъдещето му - тотално опростачване с диктатура на невежеството и войнстващата посредственост на родените и/или отгледани с толкова любов троянски дебили.
п.п. Коментара ми е в нарушение на т.4 от правилата на сайта и е нормално да бъде изтрит.

Анонимен каза...

Да ти кажа не злобата прави хората прости, простотията ги озлобява.А сам виждаш, че народът е ужасно прост !
Чакам да видя как ще се пререже лентичката на новопостроения и,разбира се, НОВОоткрит ...Камен мост !

Анонимен каза...

http://www.paragraph22.bg/22-sedmichnik/read/elektromotorni-misterii-v-troian

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |