Донка Михайлова влезе в Предизборния щаб на БСП

* Червеният „фараон”, наш земляк и областен лидер на БСП - Ловеч Евгений Узунов бе отлюспен от Изпълнителното бюро

Нас червеното знаме роди ни…
Донка Михайлова, Евгений Узунов
КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова влиза в националния Предизборен щаб на БСП; сред новите попълнения на щаба са още Костадин Паскалев, Асен Гагаузов, дългогодишният кмет на Търговище и после депутат Красимир Мирев, каращият пети пореден мандат кмет на Гоце Делчев Владимир Москов и др. Това стана ясно на провелото се на 7 ноември заседание на висшия партиен орган Националния съвет, освободило от Изпълнителното бюро на НС няколко от червените „фараони” (по определението на бунтаря в партийните редици Кирил Добрев), които от десетилетия явно и тайно дърпат конците на столетницата – сред тях и нашият земляк (родом от троянското с. Ломец), областен лидер на БСП – Ловеч и дългогодишен партиен кадровик на високо ниво Евгений Узунов. Г-н Узунов, смятан за партиен ментор на недолюбвания от троянските си съпартийци ловешки БСП депутат Димитър Горов, обаче бил обезщетен със зам.-председателско място в Предизборния щаб.

ПРИПОМНЯМЕ, че Донка Михайлова влезе в редиците на 167-членния Национален съвет на БСП на 48-ия конгрес на столетницата на 19 май 2012 г., на който бе преизбран тогавашният лидер Сергей Станишев, надделял над опонента си Георги Кадиев, а прогнозираният сблъсък за лидерското място с Георги Първанов не се състоя. Тогава троянската социалистка бе 25-та по вот сред 112-те избираеми членове на НС и изпревари някои от най-мастите фигури на червената партия. 

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

А глобата на ВиК то кой ще плаща ма Донкеееее? Ей не й върви по тия водни истирии на Донка.

Анонимен каза...

Докато Донка се занимава с политики , пак общинско дружество /ВИК/ е осъдено от комисията за потребителите и то пак за далавери и санкцията пак е стотици хиляди . А в туй време Донка се занимава с предизборни щабове . Защото партийната работа е по-важна от кметската . Браво , браво , страшен кмен, няма що.

Ама нали шефът на ВИК и е протеже .

Анонимен каза...

Ако и този път кметичката не изхвърли Тонимир Гечев, ще я изхвърлим нея на изборите догодина. И на прокурор трябва да го даде, той е за затвора.

Анонимен каза...

Чухте ли, че Троян ще,, учaствa" в клaсaциятa зa ,, нaй-чист" грaд ? :)))

Анонимен каза...

Щом не го е изритала досега значи му е съучастник

Анонимен каза...

Цинично безхаберие - това е общината днес! Няма икономически екип, няма визия за управлението на общинските дружества (напр.БКС-бетонов възел), няма качество. Така се рушат неща градени с години. От печелившо ВиК се доведе до фалит. Сега ще го одържавят по-лесно, благодарение на Тони водоноската и Донка Къртицата. А тия в общ.съвет пак нищо не са разбрали, само си чоплят носовете и си бъркат по дупките. Честито!

Анонимен каза...

Мда...

Анонимен каза...

Донкината работа е ясна - подпечата си билета за Ловеч! По-интересно е какво се случва в ГЕРБ на местно ниво - предстои изборно събрание, пазено в дълбока тайна, на което трите "М"-та (милиционера, монтьора и музиканта), ще се борят за интересите на своя покровител, Николай Нанков!
Каква прилика само -Доньо Донев създаде Тримата глупаци за да ни забавляват, а "нашите" три "М"-та създадоха Нанков за да ни заебава!

Анонимен каза...

Милиционерската мумия още ли я търпят в ГЕРБ?!
Егати партията, след като този й е член!

Анонимен каза...

Генади, дай някаква информация за написаното по-горе - ако герберите имат изборно събрание, то това трябва да е известно поне на вас, медиите. Много се надявам, да не е вярно това за трите м-та. Николай Нанков е жалко кариеристче, готово и майка си да продаде!

troyan21 каза...

До №10: Нямам никаква информация за предстоящо изборно събрание на ПП ГЕРБ - Троян. Но се знае, че общинската организация няма лидер още от напускането на Сашо Данков и рано или късно въпросът с местното партийно водачество трябва да се реши. И се надявам, че изборното събрание няма да е засекретено.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Донке кога ще си пътуваш за Ловеч??

Анонимен каза...

Донке,
вярно ли е че като ходите на екскурзии с екскметът Акимов сте се договорили догодина. Ти да отидеш на по-хубав пост в София, а той да се кандидатира и да стане кмет на Троян?

Анонимен каза...

Дано не ви послуша Михайлова! Защото сте много елементарни и простовати. Само един отговорен и честен човек може да каже "Аз знам цената, която плащам". И в тази връзка, на много граждани прави впечатление активизирането на работата по водния цикъл. "Симеон Велики" ще стане страхотна улица, а то вече си личи.

Анонимен каза...

Наистина яко се бачка, но защо не беше така и през лятото?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |