Всеки глас за ДПС е глас за обикновените хора

* Те ясно разбират, че инвестициите в малките и отдалечените населени места идват само тогава, когато ДПС е в управлението. Това е така, защото нас ни е грижа за хората

Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Джейхан Ибрямов
ВИНАГИ съм се учудвал, когато някои политици, споделят колко са уморителни и натоварващи предизборните обиколки. Мисля, че те са уморителни за онези политици, които се сещат за хората само тогава, когато чуят думата „кампания”. За мен, а и за всеки от партията ДПС, редовните срещи, постоянният пряк контакт с хората е основата, на която стъпваме в работата си за тях. Защото ние наистина работим за тях, за обикновените хората.

КАКТО и преди, така и сега, многобройните ми срещи с жители и на по-големите, и на по-малките населени места емоционалните ни разговори, оживените ни дискусии ме правят все по-ентусиазиран и все по-амбициран да работя още повече за подобряването на живота, дори в най-отдалеченото кътче на страната ни. Аз съм водач на листата на ДПС в Ловешка област. Тук, както и на много други места, виждам нещо общо при хората. Тяхната вяра в силата на ДПС.

КОГАТО виждам, колко са убедени хората в почтеността, в ефективността и в отговорността на Движението за права и свободи, забравям за умората и усещам себе си изпълнен с енергия и хъс за колкото може повече работа. Искам хората да живеят по-добре! Ние, от ДПС, искаме хората да живеят по-добре! Знаем и виждаме, колко трудолюбиви са те и колко им е трудно да свързват двата края, как все още има хора, които за да стигнат до аптека или до лекар, трябва да пътуват до друго населено място. Точно, затова смятам, че всички тук, в България, включително и хората от най-отдалеченото селце, трябва да имат равен достъп до всички услуги, да имат същото качество на живот, както е в по-големите градове.

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ две седмици се срещнах и с лекари и здравни работници в МБАЛ - Ловеч, и с предприемачи от Лесидрен, и с работещите във фабрики и заводи в „ИЗИ” и „Рико Стил“ в Троян и в „Спарки Елтос“ и „Грейт уол“ („Литекс моторс”) в Ловеч, и със земеделски производители, и с пчелари в Априлци, срещнах се и с хора, живеещи в градовете Ловеч, Троян, Луковит и Априлци, в селата, Градежница, Катунец, Каленик, Лесидрен, Дебново, Добродан, Ъглен, Торос и Ломец. Гледах в очите и на младите майки, и на онези родители, които вече са изпратили децата си на гурбет в чужбина. Всъщност, държавата ги прокуди да търсят прехраната си из чуждо. Ето това трябва да спре!

ВИДЯХ, как млади и амбициозни фермери и предприемачи се опитват да започват собствено дело, въпреки всичките административни тежести, въпреки трудния достъп до европейските субсидии, въпреки това, че този регион от страната не е от облагодетелстваните. Те трябва да бъдат подкрепени и подпомогнати – законодателно, с приемането на ефективни мерки за стимулиране, особено за стартиращия бизнес. Всичко това е важна част от икономическата платформа на ДПС. Убедих се за пореден път, че големите надежди на обикновения човек са насочени именно към ДПС.

ХОРАТА ми казват: „ДПС е партията, която не ни излъга нито веднъж. ДПС изпълнява поетите ангажименти.” Те ясно разбират, че инвестициите в малките и отдалечените населени места идват само тогава, когато ДПС е в управлението. Това е така, защото нас ни е грижа за хората. Защото другите партии основно се занимават със своите вътрешно-партийни кавги, с осребряването на властта и разпределяне на постовете. За нас приоритет са хората! Те заслужават ефективно и прозрачно управление на страната, икономическо развитие и най-сетне икономически растеж, който да стане осезаем за всеки, повече работни места, финансова стабилност в държавата, достъпна и качествена здравна помощ, адекватна защита от ширещата се битова престъпност.

ПРИОРИТЕТИТЕ на хората са и приоритети на ДПС! Тук, в Ловешко, има доста нерешени проблеми. Хората ми казват директно: „Искаме нашият край да има народен представител от ДПС! На вас вярваме, във вас ни е надеждата! Необходими сте ни! Аз и моите колеги имаме силите, амбициите и знанията да изпълним заръките на хората тук. Нито един  глас, даден за ДПС, няма да бъде загубен. Това ще е глас за по-добър и по-качествен живот. Гласувайки доверие на ДПС, хората гласуват за  реализирането на техните искания.

ДОВЕРИЕТО в партията расте. Видяхме и усетихме подкрепата и надеждата на тези, които вярват в Движението. Стотици симпатизантите и членовете на ДПС, който се стекоха, за да се срещнат с председателя Лютви Местан в Ловеч. Уважавам и приемам заръката на хората, присъединявам се и към пожеланието на председателя Лютви Местан: „Време е Ловеч да има свой народен представител от ДПС!”. Това е постижимо - с гласовете, дадени за ДПС с номер 18 в бюлетината. Знам, че това означава отговорност и много работа. Готов съм за това!

Джейхан Ибрямов,
водач на листата на ДПС в 11-ти Ловешки избирателен район


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Начало

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |