Инж. Чайков получи благодарствено писмо от Троян

* Донка Михайлова: „Убедена съм, че когато има управленска воля, проблемите са решими и нещата се случват
Можело значи
На Беклемето след отварянето на прохода - гледката е европейска, 5 февруари 2014 г.
КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова е изпратила благодарствено писмо до председателя на Управителния съвет на АПИ инж. Стефан Чайков, научихме от сайта на агенцията. В краткото съобщение се пояснява, че кметското писмо е за предприетите бързи и адекватни действия за възстановяване на движението през Троянския проход след падналия сняг през миналата седмица. 

„УБЕДЕНА съм, че когато има управленска воля, проблемите са решими и нещата се случват. Досегашната практика беше най-пряката връзка на Централна Северна България, включително Плевен, Ловеч и Троян, с Южна България да стои блокирана 4-5 месеца през зимата заради „непреодолимите“ снегонавявания  в няколко участъка. Надявам се, че с тази практика е приключено“, пише кметът на Троян. Г-жа Михайлова благодари и на служителите от областните пътни управления в Ловеч и Пловдив, свършили работата.

инж. Стефан Чайков
ОТ АПИ припомнят, че по разпореждане на инж. Чайков снегопочистването на пътя Троян – Кърнаре (част от трасето на републиканското шосе ІІ-35 - бел. Т21) започна веднага след спирането на валежите и на 5 февруари преминаването през
старопланинския проход бе възстановено. Констатацията е, че „по този начин се улесни пътуването на шофьорите, а бизнесът от Троян и съседните градове не търпи големи загуби от ползването на обходни маршрути за връзка между Северна и Южна България”.

Т21

Още по темата:

31 коментара:

мирослав каза...

защо е нужна благодарност за нещо което е задължение... болшинството от хората освен на лицемерие,на друго нищо не успяха да се научат в така наречените,но неподкрепени с градивна солидност демократични години и причината е проста-сегашното време изисква самовъзпитание и собствена позиция,което се оказа не за всеки...по-лесно е да се плямпа и това устройва бедните духом!
нека всеки извърши своята трансформация и тогава ще се подреди цялото!

Анонимен каза...

Бе те да си благодарят и поздравяват колкото си искат, к'во ни занимават ?Чак и медийно достояние да става !

Анонимен каза...

Браво Генади...продължавай все така......дерзай

Анонимен каза...

Нека г-жа Михайлова да благодари на бог ,а не на инж.Чайков защо при тая липса на сняг това което са направили е елементарно

Анонимен каза...

Гена,виж моля те ,някое друго благодарствено писмо няма ли?

Анонимен каза...

Чакаме писмото, в което инж. Чайков казва МЕРСИ на благодарственото писмо на Михайлова !

Анонимен каза...

От тъпи, по-тъпи коментари! Да ви е ясно, че така се прави по белия свят? И реакцията на Михайлова е много точна.

Анонимен каза...

7-ми, не се кахъри. Много ги дразнят две думички: "МОЖЕЛО ЗНАЧИ!" Това им е болката.

Анонимен каза...

А чудо ! Ама той прохода отворен, пистата си работи... Май не е тя виновна ами тия дето трябва да чистят снега... Айде да видим догодина дали пак ще се плюе, че заради пистата прохода стоял затворен... Ама какво да гледаме, пак ще е така...

Анонимен каза...

Няма лошо, че другарката Михайлова е благодарила на машиниста Чайков (в ЕС няма образователна степен инженер, има бакалавър и магистър). Но като погледнете 3-тата снимка или ако минете през Беклемето, ще разберете, че работата е свършена-недосвършена и на места е доста тясно и опасно. Що се отнася до града горещо препоръчвам на кметицата за подпали поне 1 свещ и то поне от 5 лева. Ако има Господ де....
Гледах как братята блъскат леда по моста за пазара в ранни зори, на обяд когато беше омекнало и можеше да се изрине много по-лесно нямаше жива душа.
А! Общинарите - миналата есен оцопахте тротоарите на същия мост и оставихте 2 дупки на същите тротоари откъм главната - с каква цел? Ново саниране на целия мост ли?

Анонимен каза...

Здравейте!
От доста години пътувам по този път ll-35, основно през лятото.
Ами да ви кажа честно, много, ама много рядко срещам или застигам/пътувам с лек автомобил/ коли или камиони. Пътувал съм рано сутрин , през деня и вечер.
Не смятам че този път е от републиканско значение.
Но това че е почистен и може да се пътува е ДОБРЕ.

Анонимен каза...

Не е ли по-добре прохода да се почиства и отваря след спиране на снеговалежа,а не да се затваря за "целия зимен период".През прохода "Шипка" не е много по-интензивно движението....От какво значение е този тът Бе 11,ако не републиканско,малко ли ти е да обикаляш 200км. за едно пътуване до Пловдив?

Анонимен каза...

Като питаш защо междуселските пътища в Община Троян не са почистени и опесачени,кагато падне малко сняг - кметицата и цялата й армия от търтеи-лизачи,надават вой,че това са пътища от републиканската пътна мрежа и не е работа на общината да се грижи и отговаря за тях и да задаваме въпросите си на друго място !Сега пък ,прохода (за когото отговаря АПИ) бил отворен - благодарение на кметицата !?! А върви ги разбери !
Значи,ако е така,ако тя е помогнала по някакъв начин за отварянето на прохода - следователно нея не я е.е за м/уселските пътища в общината.

Анонимен каза...

Това са 5-те минути слава на Дона,оставете я да им се наслади,избори се задават ... настава време разделно!

Анонимен каза...

"А дали да не направим и национален регистър на административната глупост?", коментира "Сега". За по-малко от месец новият Наказателен кодекс успя сериозно да смути различни социални и професионални общности. Първо фоторепортерите се надигнаха, защото според текстове от НК фотографирането на лице, което не желае да бъде снимано, се наказва със затвор. Остри критики предизвикаха и текстовете за т.нар. лична еднократна доза за наркозависими лица. Според новия НК за една цигара марихуана човек може да се озове в затвора за една до шест години. Това предлага щедри хоризонти за дребен полицейски рекет. Новият НК сериозно разтревожи също колекционерите, нумизматите и антикварите - всеки притежател на нерегистрирана по съответния ред културна ценност се наказва с лишаване от свобода. Както има търговски регистър и имотен регистър, дали не би трябвало да се направи и национален регистър на административната глупост. В него да се описват глупави законодателни идеи и нормативни актове, глупави съдебни решения и друго такова творчество.
bta

Анонимен каза...

За отварянето на проход, който не е бил затварян, в зима, през която не е валял сняг, не трябва ли да напишат благодарствено писмо на Емо Чолаков?

виж това: каза...

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3197341

Анонимен каза...

http://www.focus-news.net/news/2014/02/07/1881204/kmetat-na-troyan-blagodari-na-inzh-stefan-chaykov-che-dvizhenieto-prez-troyanskiya-prohod-e-vazstanoveno-barzo-sled-snegovalezhite.html

Анонимен каза...

Неделя за чудо и приказ!Снегът се стопи.Айде утре статия как Донка Михайлова,този чудесен честен и почтен човек,е изчистила улиците:)))

Анонимен каза...

Генади,Генади бръкна в гъзеца на някои хора с това МОЖЕЛО ЗНАЧИ....няма да ги казвам кои са знаем ги:(((((

Анонимен каза...

То бива,бива,ама бивол за мезе - не бива!Айде престанете с тия "положителни" новини за Доца Снегорина!

Анонимен каза...

Има една поговорка "Който не признава врабче за курбан и бивол да му заколиш все тая"До преди две седмици що вой, що критики бяха, че прохода не е отворен.Сега пък - защо е отворен , кой има има заслуга, ама пък небил добре изчистен.Кореняк балканджия съм и помня гадини в които до м. Май не можеше да се пътува.Преспи високи по-вече от 2 метра,нападали камъни.Преди два дни преминах прохода в двете посоки.Пътя е изчистен, пътува се нормално,и не зависимо чия е заслугата, поздравления за добре свършената работа

Анонимен каза...

20-ти, кажи ги щом ги знаеш.Назови ги с имената им, и бъди готов да понесеш наказателна отговорност, за оклеветяване,ако не познаеш!

Анонимен каза...

21-ви, така можеш да говориш на повлеканата, която е в къщата ти - няма значение дали е женати или майка ти! Не можете да преживеете факта, че все повече хора одобряват работата на сегашния троянски кмет!

Анонимен каза...

Одобряват я няколко общински търтея, които не знаят за какво получават заплати!

Анонимен каза...

Ами сега какво става с влека?

Анонимен каза...

Нищо не става, няма сняг горе.

Анонимен каза...

26-ти влека си работеше събота и неделя без проблеми, ама май това беше, и не заради пътя, а заради липсата на сняг... Проблема на пистата не е пътя, и на пътя проблема не е пистата. Проблема е снега.

Анонимен каза...

Ха ха ха....затворете я най после тази писта...стига сте писали само за нея...Действайте...

Анонимен каза...

http://sinoptik.bg/photo/snimka-na-denia-3?view=full
...eто така се чисти в белите държави!

Анонимен каза...

Някъде почиствават ето така:http://sinoptik.bg/photo/nivoto-na-sniag-e-238-metra-142

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |