Биатлон в свободното време

* За трета поредна година клуб „Аякс” (Троян) печели проект по програмата „Спорт за децата в свободното време” * 45 ученици от две троянски училища ще се занимават с биатлон

Състезание по летен биатлон в малките възрастови групи, Троян
ЗА ТРЕТА поредна година троянският Клуб по биатлон и стрелба „Аякс”, чийто президент е инж. Минко Топалски, провежда занимания по програмата „Спорт за децата в свободното време” на Министерството на младежта и спорта. Според одобрения проект на клуба в заниманията ще се включат общо 45 деца от две троянски училища – ОУ „Иван Хаджийски” и СОУ „Св. Климент Охридски”, разпределени в три равни по численост групи (по 15 деца).

инж. Минко Топалски
ПРОЕКТЪТ е за период от 6 месеца, като през това време участниците ще се обучават в правилата и тънкостите на популярния и обичан в много страни по света спорт биатлон; спортът, донесъл на България единственото досега зимно олимпийско злато (на Катя Дафовска от Олимпиадата в Нагано, Япония, 1998 г.) 

„ОСНОВНАТА ни цел е да създадем условия и възможности за участие на деца в безплатни занимания с биатлон в свободното време. Ангажирането със спорт ще подкрепи тяхното физическо, интелектуално и личностно развитие и това е основната ни цел”, коментира инж. Топалски.  

Т21
Начало 

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за Топалски. Кметицата да звъни на Орешарски да се смени статута на Беклемето,и да се започне с инфраструктурата му, докато заприлича на малък зимен спортен (център) в планината.

Анонимен каза...

браво,има ли някой който да ми каже дали е научил нещо като се е провеждало 2 пъти.
Да знам дали да търся контакт за участие в тези мероприятия.

Анонимен каза...

Гласуваш за АБВ - получаваш ГЕРБ!

Анонимен каза...

това пък какво има по темата

Анонимен каза...

Кака какво?!...Простака винаги си остава простак...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |