Биатлон в свободното време

* За трета поредна година клуб „Аякс” (Троян) печели проект по програмата „Спорт за децата в свободното време” * 45 ученици от две троянски училища ще се занимават с биатлон

Състезание по летен биатлон в малките възрастови групи, Троян
ЗА ТРЕТА поредна година троянският Клуб по биатлон и стрелба „Аякс”, чийто президент е инж. Минко Топалски, провежда занимания по програмата „Спорт за децата в свободното време” на Министерството на младежта и спорта. Според одобрения проект на клуба в заниманията ще се включат общо 45 деца от две троянски училища – ОУ „Иван Хаджийски” и СОУ „Св. Климент Охридски”, разпределени в три равни по численост групи (по 15 деца).

инж. Минко Топалски
ПРОЕКТЪТ е за период от 6 месеца, като през това време участниците ще се обучават в правилата и тънкостите на популярния и обичан в много страни по света спорт биатлон; спортът, донесъл на България единственото досега зимно олимпийско злато (на Катя Дафовска от Олимпиадата в Нагано, Япония, 1998 г.) 

„ОСНОВНАТА ни цел е да създадем условия и възможности за участие на деца в безплатни занимания с биатлон в свободното време. Ангажирането със спорт ще подкрепи тяхното физическо, интелектуално и личностно развитие и това е основната ни цел”, коментира инж. Топалски.  

Т21
Начало 

Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за Топалски. Кметицата да звъни на Орешарски да се смени статута на Беклемето,и да се започне с инфраструктурата му, докато заприлича на малък зимен спортен (център) в планината.

Анонимен каза...

браво,има ли някой който да ми каже дали е научил нещо като се е провеждало 2 пъти.
Да знам дали да търся контакт за участие в тези мероприятия.

Анонимен каза...

Гласуваш за АБВ - получаваш ГЕРБ!

Анонимен каза...

това пък какво има по темата

Анонимен каза...

Кака какво?!...Простака винаги си остава простак...

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |