Разходиха журналисти из „Чифлика палас”

* Кириазис Асимоглу: „Конкуренцията е хубаво нещо, защото води към повече качество”
В Чифлик 
Централният вход на "Чифлика Палас"
КИРИАЗИС Асимоглу - новият генерален мениджър на 4-звездния хотел „Чифлика палас” (бившия „Веника Палас”) в с. Чифлик и свързания  с него по-малък 2-звезден „Чифлика хотел” (бившия „Веника хотел”) - миналия петък, 21 февруари, представи пред журналисти от Троян, Ловеч и Плевен идеите си за развитието на емблематичния за курортното селище обект. Стана ясно, че хотелиерът е със сериозен опит в бранша, а животът му минава между родната Гърция, Финландия, където живее семейството му, София (доста време е бил генерален мениджър на софийския „Шератон”) и Чифлик. 

Кириазис Асимоглу посреща медийните си гости
Мениджърът и неговият екип - Весела (вдясно), Мая и Гери
В НАЧАЛОТО г-н Асимоглу обясни, че след като две години в хотела се е разпореждал синдик, банка „Пиреос” („Пиреос България” АД), която бе основен кредитор на предишния собственик, решила да купи обекта и на този етап идеята е да го управлява със собствени сили (мениджиращата фирма е „Асет Мениджмънт България” ЕООД със седалище в София). В презентацията си, случваща се „на живо” с разходка из хотела, шефът бе съпровождан от основните си помощници в управленския екип – Мая, Весела и Гери, три чаровни троянски момичета, назначени след сериозен подбор. 

КАКВО сподели пред медиите г-н Асимоглу? Най-напред – че Чифлик все още не е разпознаваема туристическа дестинация за страната и трябва усилено да се работи в тази посока; и към „Чифлика палас” (в столичния офис) в момента са назначени две дами, чиято задача е да го промотират пред потенциални клиенти у нас и в чужбина. Друг важен акцент – хотелът не предлага някакви специални екстри, с които да впечатли, но може да спечели много от специалното отношение към клиентите, от индивидуалното внимание към всеки гост, което ще бъде неизменна практика. Разбира се, ще се набляга и на специфичните екстри, свързани с минералната вода (открит и закрит басейн, СПА център и т.н.).   

"Чифлика Палас" - поглед отвисоко
ЗАСЕГА в двата хотела се извършват само задължителните козметични ремонти, но г-н Асимоглу заяви, че ще се опита да убеди собствениците в необходимостта от една по-сериозна инвестиция за обновяване. Попитахме го има ли някакви проблеми с конкуренцията, знае се колко трудни и деликатни са отношенията в туристическия бранш и конкретно в Чифлик. „Конкуренцията е хубаво нещо, защото води към повече качество - нямаме никакви проблеми в това отношение”, бе отговорът на Кириазис Асимоглу.

Т21

Още по темата:

16 коментара:

Анонимен каза...

А минерална водица, откъде ще докара г-н Асимоглу ?

Анонимен каза...

А, усмихнати служители?

Анонимен каза...

Тези на снимката, са добре.Пък и рядко можеш да видиш усмихнат човек в България...

Анонимен каза...

Само че не му личи, че е със "сериозен опит в бранша" ...
http://www.visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8_%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%81/1166/

Анонимен каза...

Текучеството на персонал "сериозен подбор" ли се нарича?
И как да намери постоянен персонал за мижава заплата? Питам аз!

Анонимен каза...

Поздравления на Донка Михайлова и екипа й за прекрасния хотел.До сега такъв хотел в Троян не сме имали.Браво ! Личи си ,че тази жена милее за града ни !

Анонимен каза...

Поздравления и за "голямата" част "отлични" отзиви на почивали в двата хотела! Абе, троянска работа, пък и чистотата, обстановката и обслужването не са най-важното за един хотел. Важното е да печелим нещо за в джоба!
Втресло ги подиграните!
Да не са се излъгали!
Никой не им е виновен?

NS каза...

6-ти, абе що ли не ми извъртиш една свирка...Като гледам само това не си правил/а/, ама знам ли...бахти и лизача нещастен/тна/...

Анонимен каза...

Чадо мое, я се понапъни и пак прочети поста на 6-ти.Може и да схванеш иронията...Сега и от мен:
Поздравления на Донка Михайлова и екипа й за успешното посрещане на Баба Марта.Личи си,че тази жена милее за града ни.Точно толкова колкото и Минко Акимов!

Анонимен каза...

Този народ загуби и чувството си за хумор-лоша работа!!!
Като имам в предвид, че чувството за хумор говори и за притежанието на интелигентност, започвам да си мисля, че народа ни никога не го е имал/чувството за хумор/, а от там и интелигентността!/с някои изключения, и то рядко/!!!

Анонимен каза...

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Веска какво се подхилква до византиеца?Веске, хлопна ли кепенците на Зулу?

Анонимен каза...

абе с две думи - край с тези хотели

Анонимен каза...

Алооо, аланкоолу, какъв сериозен подбор бе, смешен византиец

Анонимен каза...

Дестинация викаш...Да ти имам професионализма и на теб...

Анонимен каза...

С такива заплати на персонала , няма как да има нормално обслужване. Я да даде такива заплати в Гърция или Финландия - ще си мие сам тоалетните...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |