Нова жертва на пътя

* 80-годишната Мария М. бе ударена от микробус в кв. „Велчевски” в началото на Троян и загина на място
Актуализиран
Малко след инцидента
Поглед от другото платно
Опасната „зебра” срещу фирма „Тоникс”
ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ отне човешки живот в кв. „Велчевски” недалеч от изхода на Троян към Ловеч в късния следобед вчера (27 август, вторник, около 17:00 ч.). Загиналата е 80-годишната Мария М., живееща в района, която била ударена от микробус „Ситроен” с ловешка регистрация, шофиран от троянеца Х.П. (31 г.), и починала на място. Катастрофата станала на пешеходната пътека (тип „зебра”), пресичаща двете еднопосочни платна точно срещу сградата на мебелна фирма „Тоникс”; но има и твърдения, че жената е пресичала не на пешеходната пътека, а на метри след нея. За известно време районът бе отцепен и движението бе пренасочено по другото платно. 

СПОРЕД ШОФЬОРА на буса, с когото успяхме да разговаряме, жената излязла рязко на платното, веднага след преминаването на друг автомобил, и ударът бил неизбежен. Очевидците се въздържаха от коментар. Някои обаче изразиха мнение, че „зебрата” на това място, положена наскоро, била предпоставка за инциденти – притъпявала вниманието на пресичащите пешеходци, а там движението е много интензивно и ограниченията на скоростта масово не се спазват.

ОФИЦИАЛНАТА информация от полицията (в сайта на РУП - Троян) е изключително оскъдна – пояснява се само, че шофьорът е от с. Дълбок дол и бусът се е движил в посока Ловеч и че по случая е образувано досъдебно производство; в бюлетина на Областната дирекция на МВР – Ловеч пък кой знае защо информация за тежкия инцидент в Троян изобщо липсва.

Т21

43 коментара:

Анонимен каза...

Е в този град няма ли някой да се сети да слага камери, гърбици или някакъв контрол.... Масово не се спазват ограниченията дори и в центъра и излиза че трябва да умират повече хора докато малоумните "майстори на волана" разберат че има и други участници в движението. Искам да помоля същите тези "карачи" на скъпи возила: Ако обичате като спирате някъде не препречвайте цялото платно, помислете че може би съществъват и други участници в движението. Може би не са толкова велики като вас но все пак съществуват. Използвайте си мозъка докато шофирате, не е вредно и помага! Омръзна ми да заобикалям ППС застанало в необичайно положение на платното и на централна улица в натоварено движение!

Анонимен каза...

Ами 1 - ви, като няма милиция да контролира кво искаш? Ако на тези МПС-та дето заобикаляш, някой се сети да им сложи скоби и после за отключване собственика да си плати глоба 200-300 лв., за 2-3 месеца ще се реши въпроса! Проста работа, по цял свят правят така, а и бюджета се пълни.

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

масово се кара в Троян и Априлци с привешена скорост и не спазване на правилата за движение пълна анархия е .......!!!!!!!!

Анонимен каза...

Мястото на тази зебра въобще не е там...За какво се използва-от другата страна е производствено хале.Как може да има зебра през 4 еднопосочни платна-абсолютна предпоставка за катастрофа,както и отворената мантинела там

Анонимен каза...

Висока скорост в населено място, газ до дупка пред пешеходна пътека - това е нормалното за троянските шофьори. Ако дадеш път на преминаващ пешеходец ще те освиркат.
Жалка картинка.
Не осъждайте ненамесата на полицаите. Те са уморени и си почиват.
Хубава работа, ама ... троянска.

Анонимен каза...

Да, била излязлая разко... абе, лольо като в населено място не се кара със 80, а Велчевското е още населено, ако не знаеш, пък и си от Троян.... кофти тръпка, това си е чисто убийство, макар и неумишлено.

Анонимен каза...

Цяло лято съм в Троян и забелазах, че тука масово се кара без фарове, с превишена скорост, особено нагли са т.нар. "професионални" шофьори(камионаджии, автобусаджии и таксиметраджии) Те си мислят, че що "въртят геврека професионално"-имат повече права от другите водачи на пътя...А полиция наистина не виждам. Даже пред самата сграда на полицията пешлеметата карат спревишена скорост.

Анонимен каза...

Отразявайте точно информацията!От Вашите снимки се вижда колко метра бусът е влачил жената! От Вашите снимки се вижда, че пешеходната пътека е видима от всички страни! Винаги е виновен УМРЕЛИЯ, защото не може да говори!Генади с кои свидетели говори?Ние бяхме от другата страна и 2 часа държаха жената на платното,за ужас на всички граждани! Не оправдавайте нито шофьорите, нито Община Троян!Ние кварталните съвети имахме искане към Община Троян! Но не може! Било скъпо! А КОЛКО СТРУВА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ?

Анонимен каза...

ПЕШЕХОДНИ СВЕТОФАРИ!!!ВЧЕРА КАЧИХ ВСИЧКО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ТЕ ПРЕГРЯХА!ТОВА Е ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА ЦЕНА!ЖЕНАТА Е ИЗХВЪРЛЯЛА БОКЛУК В КОНТЕЙНЕРА, КОЙТО Е ДО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И СЕ ВИЖДА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ!ВСЕКИ ШОФЬОР Е ДЛЪЖЕН ДА СПРЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ! ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ -ПОЛИЦИЯ, ОБЩИНА И ШОФЬОРИ, КОИТО ПРЕВИШАВАТ СКОРОСТА ! ОНЗИ, КОЙТО ПИШЕ, ЧЕ ТАМ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ,ПИТАМ С КАКВА СКОРОСТ КАРА ТОЙ В ТАЗИ ОТСЕЧКА??? ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ЖЕНАТА! НЕВИННА ЖЕРТВА НА БЕЗХАБЕРИЕТО!

Анонимен каза...

в този град не са виновни само шофьорите а и пешеходците колко пъти ми се е случвало да изкачат на шосето да се чудят на къде да тръгнат или да вървят по диагонал на улицата.

Анонимен каза...

Току-що минах през центъра. Масово, точно такива микробуси (в Троян е пълно с тях) са наспряли пред магазини и пазарчета, задръствайки движението, точно такива карат без фарове и точно такъв (без включени светлини) не спря на пешеходната пътека срещу оптиката на пазара....Полиция-ЙОК !

Анонимен каза...

Поклон пред паметта на баба Мария!!! Изключително добра и кротка жена.
Колкото до рязкото й изскачане на пътното платно, предвид възрастта й, ми се струва невъзможно. Видимостта на пешеходната пътека е прекрасна, и ако убиецът беше шофирал с 50 километра, можеше да спре и да не стига до поредният трагичен инцидент на пътното платно. Въпросният трябва да бъде съден за предумишлено убийство и да получи максимална присъда.
На господина, който коментира, че мястото на зебрата не е там, бих казала да сподели как на хората, живеещи в района да пораснат криле, за да стигат до домовете си, защото явно той има такива.

Анонимен каза...

Когато няма кой да контролира реда се случват такива неща. Троян е пълен с джигити и всеки си спазва собствени правила за движение. Докога? Докога ще продължава това? Сега понеже е станало нещо, може би ще поработите по-съвестно една седмица и после пак почивка.

Анонимен каза...

Троенят Е много специален град от селски тип.Без нито един работещ светофар, с два легнали полицая пред двете училища и пълен с МАЛОУМНИ ШОФЬОРИ-КОМПЛЕКСАРИ.САМО КАМЕРИ И ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАЙ ЩЕ УСМИРЯТ ИДИОТИТЕ НА ПЪТЯ, НО НЯМА КОЙ ДА ГИ СЛОЖИ.

Анонимен каза...

уСПОКОЙТЕ СЕ С ТЕЗИ ЛЕНАЛИ ПОЛИЦАИ. ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛАГА КОЙ КЪДЕТО СИ ПОИСКА, А ОСОБЕНО НА РЕПУБЛИКАНСКИ ПЪТ. МАЛКО СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. ЩО НЕ ИСКАТЕ И ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ НА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ, ХЕМУС, НА ПРОХОДА ТРОЯН - КЪРНАРЕ, НА ШИПКА И Т.Н. НЕ МОЖЕ ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ВИ СКИМНЕ.ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЕЗОБРАЗНОТО КАРАНЕ В ТРОЯН - ТОВА Е ФАКТ. И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ И ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ТУК КАРАТ КАТО ИДИОТИ АМА СЕГА НАЛИ ИМА ЖЕРТВА ДАВАЙТЕ ДА ХУЛИМ.

Анонимен каза...

Изключи CAPS-a ако обичаш, че се набиваш на очи като легнал полицай на троянска улица (:

Анонимен каза...

Аз пък искам да попитам коментиращите,някой от тях видял ли е какво е станало?Ако има такива да отидат в полицията и да дадът показания.Тъкмо ще им помогнат да си свършат работата.Аз знам,че белята става много бързо,особенно в дъжд като този вчера.А дали бабата е изскочила на пътя,дали шофьора е карал бързо-експертизите и свидетелите/ако има такива/ще покажат.Отстрани е лесно да се обвинява единия или другия,но какво всъщност се е случило знаят много малко хора и те едвали ще пишат тук!Лично аз искам да чуя фактите от полицията.

Анонимен каза...

Да не говорим пък колко се пие алкохол и се кара в Троян а за околните села .... no comment ...!!!

Анонимен каза...

До 13,не се обиждай ами ми покажи една къща намираща се в дясно по посока Ловеч-една единствена(като не броим ромските колиби в дерето)А сега и трябва да ми кажеш какво е предназначението на прекъснатата мантинела и зебрата там.Кого обслужва,или по стар наш обичай сме прекъснали мантинелата за да спестим 100м по-нагоре или по-надолу...Там е изключително опасно място и не се ли направи както трябва ще има още произшествия.Но за целта има комисия по безопастност която да се самосезира а не да прави само островчета из града

Анонимен каза...

/13/Обслужва спирка. И ако обичаш, и ромите са хора.

Анонимен каза...

Поредната жертва на пътя. 80-годишната баба Мария, която пресичала на пешеходната пътека, близо до дома й. Влачена е от буса повече от 100 метра. На всичкото отгоре оправданието на шофьора е, че е изскочила рязко на пътното платно / жена на 80 години и спринт .../. Поредният убиец, но не и последният...
Такива, като него трябва да получават доживотни присъди за назидание на всички останали. Освен това неразделна част от шофьорския курс трябва да са 20 часа като санитар в отделение, в което се лекуват жертви на катастрофи или като работници в траурна агенция.
Поклон пред паметта на баба Мария, КОЯТО НА 31 АВГУСТ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ НА 80 И БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВА ОТ ТОВА !!!

Анонимен каза...

За конкретния случай не искам да взимам страна, защото не знам какви са обстоятелствата. Но понеже и аз съм шофьор и пешеходец, искам да изразя и своето мнение за обстановката в Троян, а и не само. Случаи много, но ще посоча само 2-3, които със сигурност повечето хора са видели или изпитали на свой гръб. Сядам примерно вечер в Бар 12. Стъмнява се и видимостта е ограничена. За 2-3 часа, през които съм в заведението виждам десетки нарушения, които няма кой да санкционира. Навлизане в насрещния път при знак "Забранено влизането на МПС". Малоумници, които по няколко пъти профучават с колите си с пълна газ и с над 70-80 км. по главната, а точно там също има пешеходна пътека. Трети пък спират на пешеходната пътека в това число и таксиметрови. И още куп безредици, които всички сте виждали. Искам да коментирам и друг случай от шофьорска гледна точка или не, по-скоро от тази на пешеходец. Чакам да пресеча на пешеходна пътека. След няколко коли, които минават всякаш нарочно не спирайки на пешеходната пътека, идва някой съвестен шофьор и спира. Аз тръгвам да пресичам, но в същото време идва някой пишман шофьор зад него, който с пълна газ го изпреварва, не забелязвайки пешеходната пътека. Е, какво се случва в този момент, когато аз вече съм минал пред първата кола и трябва да мина и през второт платно, където оня глупак с втората кола използва за да изпревари тази, която ме чака!?! Всеки може да си представи какви може да са последствията. Така че, човек не може да е спокоен дори и когато са му спрели коли, за да пресече. В същото време, както и по-горе някой спомена, има пешеходци на които спираш, а те или седът на платното и си приказват с някой друг или пък такива които пресичат на място където няма пешеходна пътека или пък трети, които пресичат на диагонал. Абе просто картинката е такава неописуема и всеки прави каквото си иска. Няма ли кой да вкара ред в тоя град?!? Ами явно няма! Призовавам полицията да обърне по-голямо внимание на тези безредици и нарушения и да съставя актове и парични глоби на шофьори и пешеходци за всяко едно нарушение, защото на троянеца не му ли вземеш пари, оправия няма да има.

Анонимен каза...

АЗ СЪМ ПЕШЕХОДЕЦ И ЖИВЕЯ ВЪВ ВЪПРОСНИЯ КВАРТАЛ. ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЗА ЕДИН СЛУЧАЙ, КОГАТО ЕДИН СЪВЕСТЕН ШОФЬОР, КОЙТО СПРЯ ДА ПРЕСЕЧЕМ НА СЪЩОТО МЯСТО, КЪДЕТО БЕШЕ УБИТА ЛЕЛЯ МАРА. КОЛАТА, КОЯТО КАРАШЕ ЗАД НЕГО НИ ВИДЯ, ЧЕ ПРЕСИЧАМЕ С МОЯТА ДЪЩЕРЯ И НАЙ-НАГЛО НИ НАПРАВИ ЗНАК С РЪКА, ЧЕ СМЕ ЛУДИ .ДОРИ НЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА СПРЕ. АКО НА ВАС ВИ СЕ СЛУЧИ КАК БИХТЕ РЕАГИРАЛИ? КАК ДА ОБEСНЯ НА ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСИЧА САМО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА,КОГАТО НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ?

Анонимен каза...

""Чакам да пресеча на пешеходна пътека. След няколко коли, които минават всякаш нарочно не спирайки на пешеходната пътека, идва някой съвестен шофьор и спира. Аз тръгвам да пресичам, но в същото време идва някой пишман шофьор зад него, който с пълна газ го изпреварва, не забелязвайки пешеходната пътека. "".......много си прав човече,точно поради тази причина и аз много пъти не спирам на пешеходна пътека като забележа такъв идиот зад мен ,защото така един път пред художественото училище спрях и един дрисльо ме изпревари на пешеходната и щеше да смачка децата ,които пресичаха пред моята кола.Добре ,че бяха по големи и високи та забелязаха убиеца зад мене.Само камери и пешеходни сфетофари на всички пешеходни пътеко окло училищата и на по натоварените улици.Всичко друго е порнография и смърните случай ще продължават.Така е във всички бели държави ,където мислят за хората като за живи същества,а не като нашети управници ,които не могат да платят тока на 10 светофата ,които ще спасят живота на много хора.Сран и позор за всички управляващи този град в който през 21 век няма един работещ сфетофар.

Анонимен каза...

Да, така е и на мен ми се е случвало многократно, пресичайки на пешеходна пътека да забелязвам, че вместо да намали и да спре дава газ, затова се принуждавам да се затичвам.
За някои сигурно важи правилото:Газ през пешеходната пътека

Анонимен каза...

и аз съм а има камери! какво чакат?! а тази жена е още един добър човек, който си замина от този свят зараи нечия наглост и малоумие! Жената се е готвела за рожден ден, а сега ще я погребат! На мен пък ми се случи,че като спрях да ам предисмтво и ме удариха отзад! Това се случи преди близо 8 години , но и сега като спирам, все си стискам зъбите и ме е страх да не ме удари някой нахален безок щофьор!! Лека й пръст на жената! Много жалко и тъжно!

Анонимен каза...

Лошото е,че шофьорите и пешеходците нямат никаква култура и това води до инциденти, обосновавам се така : Шофьорите не спазват ограниченията на скоростта, а пешеходците не са научени как се пресича на пешеходна пътека... Спирам му на пътя и той ми дава знак с ръка да карам,е аз вече съм спрял,а ако тръгна и тръгне и той аз съм виновен!? Възрастните пък Пресичат на пешеходна без да се огледат,мислейки че някой ги пази ... е и аз съм пешеходец ама се оглеждам, все пак застрашавам моя живот и този на шофьора!

Анонимен каза...

Абе криворазбрана работа. Освен, че съм съгласна с всичко казано от 24, 25, 26, 27, 28, искам да допълня и това, че и самите пешеходци пък си мислят, че както могат да пресичат на пешеходната пътека и са с предимство, така също могат да си пресичат и където им скимне - със същата увереност, че са с предимство! Според мен оправия има само с камери, светофари, присъствие на КАТ и глоби, глоби, глоби, обаче събрани глоби, както и да се обърне особено внимание на келеметорите, които си мислят, че са хванали Аллах за шлифера, също и за таксиметровите шофьори. Проблемът с паркирането по тротоарите също чака решение!!!

Анонимен каза...

Абсолютно съгласен с 29-ти. Само глоби и то веднага (иначе стават несъбираеми). Особено внимание на таксиметраджиите и на тези, които зареждат магазините и спират където им падне. И още нещо-забелязвам ( и то не само в Троян), че много роми, за които се съмнявам, че могат да пишат и четат карат коли. Явно е, че книжките са купени, а при добро желание, лесно могат да бъдат хванати (ако, че са редовни избиратели на дадена партия)

Анонимен каза...

А леля Мария дали се е огледала?Дали не е решила като повечето пенсионери,че ще успее да пресече,защото колите са длъжни да я пазят?Тя като е на 80 дали пък не е леко глуха,дали пък недовижда?И как не е видяла такъв голям автомобил и още 2 коли?Аз съм шофьор и пешеходец и знам,че не винаги шофьора е виновен!Стига!Направихте го на нищо човека!И не забравяйте,че никой не е застрахован!Молете се само утре както си карате с разрешените 50км в града да не ви изскочи измежду паркираните коли,някоя баба Мария или пък още по-лошо-малко дете!

Тихомир от Кози вир каза...

Някои пешеходци са като добичета и са не по-малко опасни от шофьорите.Не казвам че в този случай е така ама може да се окаже че баба Мария е била виновна за инцидента.Бог да я прости....

Анонимен каза...

Как може да се окаже виновна, като е на пешеходна пътека?!! Още по-малко е виновна, ако е глуха и с лошо зрение!
Какво искате, възрастните да си стоят по къщите и да не си подават носа навън, да не би да ги помете някой на пътя?!
Щом е на пешеходна пътека, шофьорът е виновен и няма какво да го оправдават разни негови колеги по екстремно шофиране!

Анонимен каза...

Бог да прости жената. Съболезнования към близките и. Питам кмета на община Троян и съответно общинската комисия по организация и безопастност на движението:1-Регламентирана ли е тази пешеходна пътека там? Имам предвид, че за да се реализира на място/пътя и ІІ-35, второкласен държавен път част от републиканската пътна мрежа/ то за това е необходим проект съгласуван с групата за пътен контрол /КАТ Ловеч/и собственика на пътя-държавата в лицето на АПИ, която ще е титуляр на строителното разрешение след споразумителен протокол между нея и общината?
2- Има ли община Троян Генерален план за организация на движението и транспортно-комуникационна схема, която да регламентира тази пешеходна пътека?
3-Ако на горните два въпроса отговора е НЕ, тогава кое длъжностно лице от общината разпореди реализираната пешеходна пътека извън законовия ред?
4-Троян прокуратура има ли и тя ще потърси ли отговорност от Кмет, от общинска комисия по организация и безопастност на движението и от всички длъжностни лица имащи отношение по организацията и безопастността на движението в града ни?
5- понеже това не е единственото безумно решение на организацията на движението в Троян/виж Кози вир, виж " островите" на възлови улици, също и предимства на второстепенни улици пред държавни пътища в строителните граници на града/ и понеже не очаквам никакъв отговор ни от кмет, ни от прокуратура, та питам по тези въпроси и Т 21. Докога ще продължава това безобразие в Троян и още колко невинни жертви трябва да има, за да си размърда задника някои който е облечен във власт и за това взима заплата?

Анонимен каза...

Статията е неточна и повърхностна.Първо жената не е ударена НА пешеходната пътека,а 10м след нея и второ въпросната пешеходна пътека не е указана със знаци,а само с маркировка!Изпреварването е разрешено,което автоматично е предпоставка за инциденти!И защо бабата е пресякла 4 платна за да си изхвърли боклука???И аз съм пешеходец ама ако не спрат колите-не пресичам!Има хора,които се мислят за безсмъртни и не мислят,че при мокър асфалт колата се понася като шейна,ако ще и с 20км да караш!Нямаме култура,нито като шофьори-нито като пешеходци!А за шофьора на другата кола какво ще кажете?Да си свидетел и участник в такъв инцидент и да избягаш без да се обърнеш назад!?!Него дали някой го търси?Дали няма и той вина?Или понеже момчето с буса е спряло и го знаем кой е е по лесно да виним само него!?!Монетата винаги има две страни!

Анонимен каза...

ОТГОВОР НА ВСИЧКИ И НА 35 И ОЩЕ НЯКОИ!ЖЕНАТА ПРЕСИЧА НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! КАТО ШОФЬОР КАЗВАМ И ОЧЕВИДЕЦ:1-НАСЕЛЕНО МЯСТО; 2-АВТОБУСНА СПИРКА; 3-ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА; 4-ИЗПРЕВАРВАНЕ НА АВТОБУСНА СПИРКА И ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! ЗАЩИТАВАТЕ ЛИ СЕГА ШОФЬОРА? СКОРОСТ НАД 100 КИЛОМЕТРА! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ??? ЖЕНАТА Е ВЛАЧЕНА ОТ БУСА ПОНЕ 10 МЕТРА ОТ ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА! ЗАЩО ДРУГИЯ ШОФЬОР НЕ Я БЛЪСНА? ТОЙ СПАЗИ ПРАВИЛНИКА-ТОВА Е ОТГОВОРА. И КАТО ЖИТЕЛ НА КВАРТАЛА ПОЗНАВАМ ДОБРЕ ЖЕНАТА. АБСОЛЮТНО СЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН! ТЯ НЕ НАПРАВИ НАРУШЕНИЕ.И БЕШЕ В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ! КОНТЕЙНЕР ЗА СМЕТ ИМА ДО ФИРМА ТОНИКС! НА ОНЕЗИ, КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ НЯМАЛО КЪЩИ ОТ ДЯСНО В ПОСОКА ЛОВЕЧ, ДА ПОГЛЕДНАТ СНИМКА 2! ДРУГАТА КОЛА Е СПРЯЛА ПРЕД ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА, ЗА ДА МИНЕ ЖЕНАТА, А БУСЪТ С 100 км ПРЕМИНАВА В ЛЯВАТА ЛЕНТА НА ПЛАТНОТО И УДРЯ ЖЕНАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА! ВЛАЧИ Я И НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ! ДНЕС ОЩЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА МЯСТО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО.ЛИЧИ СПИРАЧНИЯ ПЪТ И МЯСТОТО НА УДАРА !ЖЕНАТА Е ПАДНАЛА ТОЧНО ДО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И ОЩЕ ИМА ОСТАТЪЦИ ОТ КРЪВТА И МАСЛО.ВСЕКИ СЕГА МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДА! ИМАТЕ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ! КОМЕНТАРИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ГРАЖДАНИТЕ И ПОЖЕЛАВАМ НИКОЙ ДА НЕ ВИЖДА ТОВА ,КОЕТО НИЕ ВИДЯХМЕ! ДА НЕ СЕ СЛУЧВА НА НИКОЙ!УЖАСА ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ В СЪЗНАНИЕТО МИ!КАРТИНАТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТРИЕ ОТ ГЛАВАТА МИ.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!ПАЗЕТЕ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ! ТОЙ НЯМА ЦЕНА!

Само така! каза...

Вижте на къде вървим, ако продължи да няма полиция в държавата...
Четете и ръкопляскайте!
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2268909

Анонимен каза...

ЕДИН МНОГО НЕИЗВЕСТЕН ФАКТ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ШОФЬОРА: МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ ЗА ГРАЖДАНИТЕ! ЗАЩО ТУК НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЧАСЪТ, В КОЙТО Е БЛЪСНАТА ЖЕНАТА? ДЪЖД НЕ ВАЛЕШЕ... ТЯ СТОЯ НА ПЪТЯ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ЧАСА !СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!ОСТАВЯТ ТЯЛОТО ПОД ДЪЖДА, КОЙТО ЗАВАЛЯ ДОСТА ПО-КЪСНО...ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С МЪРТВИТЕ И ПРЕД ОЧИТЕ НА БЛИЗКИТЕ!

Анонимен каза...

№ 34, тази пешеходна пътека е направена в съответствие с Генералния план за организация на движението и е на точното място. В случая не мястото на пешеходната пътека е проблемът!

Анонимен каза...

Щом 39 твърдиш, че това е така та да те питам: Къде е вертикалната сигнализация на пешеходната пътека или ще ме убеждаваш че Генералния план за организация на движението не включва такава?По-скоро няма такъв план или ако има той не е актуализиран от 20 години.Или ти си общинското лице имащо отношение по организацията и безопастността на движението. Ако е така прекрасно си си свършил работата.Не е лошо да дадеш обяснения на прокурор.

Анонимен каза...

Пред офиса на г–н Кънчевски продължават да паркират колите си на тротоара някакви по всяка вероятност много "грамотни, съвестни и съблюдаващи правилата" граждани. Пешеходците трябва да слязат на пътното платно за да стигнат до пешеходната пътека, а зад гърба им е завой!?
Докога? Това безобразие продължава вече 2 или 3 години, така, на инат, или...от самочувствие, чувство за безнаказаност, правоимащи, или не знам от какво?
Оставам на вас да коментирате! Ако това нещо продължи и от тук нататък, просто ще е живо нахалство от извършителите, и безхаберие от отговорните за движението!

Анонимен каза...

Правилата за движение не се спазват от почти всички е ясно,само че няколко пъти на въпросната пешеходна пътека виждам малки ромчета които стоят на края и чакат да дойде автомобил за да тръгнат да пресичат,отиват до мантинелата и там се повтаря същото на обратно.....

Анонимен каза...

На кръстовището под болницата е неуписуем ужас там всяка седмица става катастрофа направо се 4удя хората как живеят там,а наи интересното което видях преди 6 дни на моста на пазара минава 4ерен автомобил пълен с младежи които кара6е без никакви фарове в 23.00 с номер ОВ1075 само не видях марката а каде са силите на реда през това време незнам и дано не заси4ам такав кара4 пове4е 4е дори и да си на 30 г. и да виждаш и 4уваш добре без светлини като нищо ще те ка4и на капака !!! Пази Боже

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |