Сашо Данков: Наследникът ми трябва да е млад и необременен

* „Протестите ясно ни казаха – искаме нови млади лица в политиката и ние от ГЕРБ сме длъжни да се съобразим”

Сашо Данков
Партийно строителство 

ПОДАЛИЯТ наскоро оставка по здравословни причини лидер на ГЕРБ – Троян Сашо Данков не даде конкретен отговор на питането ни кой ще го наследи на партийния пост. И все пак стана ясно едно – очакванията на г-н Данков са това да е млад човек, необременен от партийните ежби, носещ идеята за обновление. „Протестите ясно ни казаха – искаме нови млади лица в политиката, и ние от ГЕРБ сме длъжни да се съобразим с това гражданско искане, иначе ще е за наша сметка”, категоричен бе бившият партиен председател.

Г-Н ДАНКОВ сподели и друго – че има една-две партии у нас, които разчитат на твърдия си електорат и при тях няма особено значение кой ще е на върха, но при ГЕРБ не е така, тя е лидерска партия. И ако местната троянска структура иска да се представи на ниво на неизбежните предсрочни избори, трябва да излъчи харизматичен и печеливш млад лидер. 

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Това като безплатна реклама на Герб ли е?
Иначе е прав г-н Данков. Трябва да е млад, защото вероятността да не се усети, че става капитан на потъващ кораб е много голяма. Всъщност, да хваща за ушите някой от Герб младежи - там дал Господ млади кариеристчета с достатъчна умствена недостатъчност.

Анонимен каза...

Да, така е, корабът потъва и плъховете се спасяват. Сега Сашо ще изчака да види, накъде ще задуха вятърът и ще се присламчи към новите, които дойдат на власт, както винаги е правил досега.

Анонимен каза...

Бе що изобщо ни занимавате с тоя лисугер Сашо Данков ? Какъв е той че да заслужава цяла статия ? Тарикат и нагаждач ! Ама вече не е никакъв защо е нужно да пишете за него ? А пък и мнението му вече няма никакво значение защо трябва да го знаем ?

Анонимен каза...

Недейте така, драги съграждани. Недейте така.
Това е "ЛИДЕРА" на ПП"греб"-Троян.
Местно партийно величие, от по-далечно и по-близко време.
С две думи това е ГЕРБ.

Анонимен каза...

И лаком като теб.

Анонимен каза...

Неуважаеми комунисти,Не плачете на чужд гроб.Вие винаги сте фалирали държавата когато сте на власт.Така ще е и сега.Чували с пари се ръсят всеки ден,за да се задържи фалшивото ви правителство.Смешници!

Анонимен каза...

Прав си 6-ти,след комунистите и трева не никне.

Анонимен каза...

Новият лидер на ГЕРБ - Троян, ще бъде назначен от Марин Радевски. Той плаща, за него свири музиката, каза Бойко във фейса.

Анонимен каза...

Tака е, местния феодал ще посочи партийния си наместник.

Анонимен каза...

Наздраве,бат Сашо,е-и им майката на другите - ние да сме добре!!!!Върви ли ракийката,сиренцето,а?Ей,голяма работа си - всички ни изигра....

Анонимен каза...

"Ей,голяма работа си - всички ни изигра...."
...не бе, 10-ти, не е чак толкова "голяма работа". Гербаджиите сте си тъпаци и дори Сашката Данков може да ви върти на малкото си пръстче :)

Анонимен каза...

Червени боклуци!......,,Намалихте"тока,,либерализирахте тютюнопушенето,забранихте да работят големите магазини събота и недяля,.Патологични лъжци!Унищожихте държавата!

Анонимен каза...

Хапче пи ли, 12?

Анонимен каза...

12 е на системи. Вкарват му синя плазма, премесена с урина от зеуен скакауец. Много се пърдяло от тази "амброзия"... казват :)

Анонимен каза...

Погледа на Сашето от снимката е като на стара хиена на която са взели кокала от беззъбата вече уста. Жалка работа....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |