„Българка – Троян” продължава да помага

* Четири деца сираци, станали студенти през тази година, получиха по 150 лв. от дамското сдружение

ЗА ДЕНЯ на народните будители по традиция дамското гражданско сдружение „Българка – Троян” подкрепи местни деца сираци, станали студенти през тази година. Пликчетата с по 150 лв. получиха четирима първокурсници във висши учебни заведения в София и Велико Търново, а милата церемония се състоя в офиса на сдружението (31 октомври). Наградите връчи председателката на „българките” Цветомира Гечева, която припомни, че инициативата има няколкогодишна история и макар че набирането на средства става все по-трудно, ще продължи и занапред.

ДРУГ ПРИОРИТЕТ в дейността на „Българка – Троян” е съхраняването на християнските традиции и обичаи. И в навечерието на Деня на християнското семейство, който отбелязваме на 21 ноември, предстои традиционният благотворителен коктейл на сдружението. Събитието ще е в ресторанта на хотел „Троян Плаза” (20 ноември) и дамите обещават да зарадват и изненадат своите гости с любопитна арт програма. Очакванията са и този път благородната дарителска инициатива да намери достатъчно съмишленици и помагачи с широки сърца.

1 Коментара:

Анонимен каза...

Bravo !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |