Момчетата на „Чавдар” мачкат в Плевен

* Възпитаниците на Радослав Столаров-Тафьо съсипаха плевенския „Спартак” с 87:28 и „Раковски” (Севлиево) с 80:16 * Най-добри от нашите – Пенчев, Лазаров и Цветков
Баскетбол 

МОМЧЕТАТА (до 14 години) на троянския „Чавдар” спукаха от бой връстниците си от плевенския „Спартак” и „Раковски” (Севлиево) в първия кръг от междуобластния турнир по баскетбол, зона „Мизия, състоял се в Плевен тази събота (10 ноември).

В ПЪРВАТА среща – срещу домакините от „Спартак”, нашите баскетболисти бяха абсолютно безмилостни и записаха смазващ краен резултат с почти 60 точки разлика в своя полза – 87:28. Във втората среща възпитаниците на треньора Радослав Столаров-Тафьо, един от големите в мъжкия отбор на „Чавдар” (Троян) от недалечното минало, се вихриха по същия безпощаден начин и унижиха севлиевския „Раковски” с още по-тежък резултат – 80:16.

„ОТЛИЧНО! Това е най-точната оценка за представянето на момчетата. А колко тежко приемат загубата противниците ни от Плевен и Севлиево си пролича от отказа на двамата колеги треньори да ни поздравят след срещите”, коментира наставникът на „Чавдар”. Г-н Столаров похвали целия отбор, но не пропусна да открои тримата с най-сериозен принос за победите – Цветомир Яков, Камен Пенчев, Христо Лазаров и Антон Цветков.

В СЛЕДВАЩИЯ кръг първите двама от нашата група ще се срещнат с първите двама от групата на Велико Търново, Русе и Габрово и тази четворка ще излъчи тимовете, които ще вървят напред. Айде наш`те!

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Bravo, otlichno !

Анонимен каза...

Браво пичове!!!

Анонимен каза...

Стефан Генков: Тафю, доказва , че я разбира тази игра.... и като баскетболист я играеше с ъкъл и сега като треньор също. Успех и в следващите турнири!

Анонимен каза...

Всички малки мачкат и ориентирчици и ритнитопковци и баскетболци пък отбори гулеми няями туй го не абарисвъм Светнете ме моля ви.

Бисер Колев каза...

Браво на момчетата и на Тафю.

Анонимен каза...

Осмокласници играят срещту щестокласници и седмокласници хаха лужци!

Анонимен каза...

Момчетата(13 години)

Анонимен каза...

Как не ви е срам да лъжете,играеше се до 13 години.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |