Троянска наказателна акция в Стара Загора

* Петима участници, петима финалисти и 4 шампионски титли за СК „Чавдар” от турнира в памет на Недьо Ранчев
Джудо
Петимата герои от Стара Загора с наставника Николай Матев, 10 ноември 2012 г.
МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ на Спортен клуб по джудо и самбо „Чавдар” (Троян) взеха участие в 7-ия традиционен турнир по джудо за юноши и девойки младша възраст, провеждащ се в памет на Недьо Ранчев - един от основателите на джудо спорта в България и пионер на този спорт в града домакин Стара Загора (10 ноември). В надпреварата мериха сили общо 184 състезатели от 17 клуба, сред тях и петима участници (три момчета и две момичета) от нашия клуб.

ПРЕДСТАВЯНЕТО на троянски джудисти мога да определя с една дума – блестящо! Или казано в цифри – и петимата ни състезатели стигнаха до финал (5 от 5). След доста заплетени финални срещи четирима троянци спечелиха шампионски титли, като единствен Смилко Чепилов в тежката категория отстъпи с минимална разлика от по-тежкия с 12 кг представител на столичния клуб „Илинден” и остана със сребро. Нашите шампиони са: Ивелин Доневски (кат. 34 кг), Добромир Калистерски (кат. 38 кг), Цветомира Димитрова (кат. 44 кг) и Изабела Христова (кат. 52 кг).

СЛЕД ТАКА НАРЕЧЕНАТА „троянска наказателна акция”, както сполучливо определиха представянето на джудистите ни в Стара Загора наши приятели, СК „Чавдар” се нареди на 1-во място в крайното отборно класиране – според точките, натрупани от спечелените медали. Показателен е и друг факт – само тимът на домакините и нашият излъчиха по повече от един шампион (5-ма от Стара Загора и 4-ма от Троян).

Николай Матев
президент и треньор на СК „Чавдар”, Троян

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО, БРАВО НА ТРОЯНСКИТЕ ДЕЦА, БАЛКАНСКИ ЧЕДА НА СЛАВНИ ДЕДИ!!!

Анонимен каза...

Ако имаше и във футбола и баскетбола такива треньори като Матев нямаше да ги "опъват" под път и над път. Браво Матев , браво троянски момчета и момичета.

Анонимен каза...

БРАВО НА ТРОЯНСКИТЕ ДЖУДИСТИ! МНОГО УСПЕХИ И ЗА В БЪДЕЩЕ, ШАМПИОНИИ!!! ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПРОСЛАВЯТЕ ИМЕТО НА ГРАДА И НА ТРОЯНСКАТА ШКОЛА ПО ДЖУДО И САМБО!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |