Коледно-Новогодишен базар в „Серяковата къща”

* Ако търсите уникален и изящен подарък –
заповядайте при нас
Платена публикация

ОТ 20-ТИ ДЕКЕМВРИ (Игнажден) 2011 г. до 20 януари 2012 г. в залите на галерия „Серяковата къща” ще бъде разположен Коледно-Новогодишен базар. Ще можете да се насладите на произведенията на троянските художници, а също и на творци от Ловеч, Плевен, София и др. Подобаващо в някои от творбите като сюжет присъства зимата и празничното настроение.

ОСВЕН КАРТИНИ в галерията можете да видите (и купите) и много керамични съдове и пана. Няма как да не забележите фруктиерите, свещниците и пепелниците с ярко червено-оранжевите цветове на Веселин Стоянов. Чашите, керамичните чайничета, бутилките за троянска сливова на Румен Георгиев ще ви подканят веднага да ги напълните с кехлибарения елексир за наздравици в светлите вечери! Празнични са и керамичните камбанки на Енчо Ганковски, а неговите пана с различни ретро модели на автомобили от световни марки – артистична закачка за ценители. Уникални керамични брошки и бижута за дамите представя художничката Нина Иванова-Донковска.

ПОДРЕДЕНИЯТ КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН БАЗАР и украсените празнично зали на „Серяковата къща” очакват местните посетители и гостите на Троян, които ще намерят тук красота, уют и топлина. Докато разглеждате, за вас ще звучат весели коледни песни. А вместо Дядо Коледа ще ви посрещне - с ведро настроение и компетентен съвет - галеристката Мариела Шошкова. Галерията ще работи вечер с удължено работно време - до 19:00 ч.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ИСТИНСКИЯТ ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА И Е ПРИ НАС!
 
Галерия „Серяковата къща”, Троян
За контакти: 0670/6-28-77, 0879/262877
Начало

9 коментара:

Иван Хаджийски каза...

Пожелавам на всички колеги от дружеството весели празници и много продажби на този базар!

Анонимен каза...

Там не работеше ли вече много бившата общинска съветничка и еколожка ,защитничка на беззащитни храсти и дървета другарката Шошкова?Как е тя, върви ли алъш-вериша? Няма ли някакво местенце в някоя партийка, па макар и директорка на водопад?

Анонимен каза...

Толкова си тъп,че леда се цепи само като те види!

Анонимен каза...

Здрастииииии № 3!Голяма мъка е когато имаш голям мерак но нямаш грам покритие и мозък.Не се отказвай, след 4 г. може и да ти излезе късмета пак за общински съветник. Те няма да те искат, но ти не се отказвай, бутай се, натискай с лакти, стъпвай по пръсти и пак се бутай. Изяви, изяви, дървета, цветя, храсти, теменужки-каквото се сетиш.На прав път съм като ти търся работа за директор на водопад, лапаш заплатка и нищо не правиш.Нали на това си свикнала?Да ама няма...

Анонимен каза...

4ти я си кажи кой си дали не си някой от герберастката мъгла дето Шошкова ви разваляше рахътлъка и далаверите в общинския съвет и от тогава ви е голям трън в очите...но ако я бяхте чули и не бяхте кандидатирали изкуфелия дъртак и сега ГЕРБ щеще да има свой кмет...нещастници смотани сервирахте властта на комунистите......

Анонимен каза...

Пети, ний власта пак ще я вземем, въпрос на време.Акимав пак ще бйде кмет, но за № 3 ми е мъкааааа.....

Анонимен каза...

Ще я вземе ама при Свети Петър.А ти бегай да му сменяш цукалото,че да не се отърве пред хората!
И да не забравиш да му целунеш дъртия задник, тъпанар непоръбен.И не , не съм Мариела Шошкова, и ако си такъв мъж,що не си покажеш мижавата физиономийка да я направя на парчета?

Анонимен каза...

От една жена се посраха от шубе,че дори не смеят да се покажат на живо,а се крият като малопишковци по форумите и сипят гнусотии!
Хак му е на тоя град, хак му е всичко ,на такива глупави хора-такива управници!

Анонимен каза...

Брейййй, много зла таа!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |