Иван Христов: Вместо раиран костюм – почетен гражданин?!

Лично мнение
* „Бяха злепоставени и унищожени много физкултурни кадри, като ни обявяваше за врагове на народа, фашисти и всевъзможни анархисти, а себе си афишираше като прогресивна - любовница на народа”

ОТ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ НАУЧИХ потресаващата вест, че Цона Маринчевска (Карадочева) ще бъде предложена за почетен гражданин на Троян, по идея на Кольо Стоименов. Той отрича, като ми каза, че няма право да предлага, но същевременно разбрах от разговора с него, че стои зад Цона.

Г-Н СТОИМЕНОВ, ТИ СИ ЗАБРАВИЛ, че партия ГЕРБ, представлявана от кмета Минко Акимов, те постави на този пост (отговорник за спорта в общинската администрация – бел. Т21). А тя – Цона, преди изборите говореше такива глупости, че ми е неудобно да ги цитирам. Г-н Стоименов, ти също така си забравил, че преди време цяла седмица точно в 7:00 ч. минаваше покрай нас и като те попитах къде така пътуваш всяка сутрин, ти ми отговори: „Аз се отдръпнах от Цона и тя ме направи следствен, а с влизането при следователя ми казват „Давай парите!”. Екипът на предишния кмет Дилян Енкин нямаше смелостта да я предложи за 70-годишнината й, а екипът на г-н Акимов в твое лице се осмелява да я предлага за това голямо отличие. Какви са тези тъпи ходове – все едно да предложиш Ганчо с кларнето и тъпана за тази награда посмъртно, защото е „спасил” кларнето и тъпана от изчезване, понеже свиреше на тях?! С други думи – ти и момчето от Велчевското (визира се мениджърът на троянския колоездачен клуб "Хемус 1896" и национален треньор Тодор Колев - бел. Т21) плачете и искате да възкресите 30-годишния модел на Цона: ядене, пиене и разсипия на всичко. Ти виждаш, че министри за 2-3-годишно разхищение ще влизат в затвора, а вие искате 30-годишно разхищение на Цона да го наградите с почетно гражданство?! Ако съм на мястото на кмета Акимов, ще ти навия синджира около врата и ще те натиря при Цона охранител…

ГОСПОДА, ВИЕ ИСКАТЕ да деформирате политиката на ГЕРБ в областта на физкултурата и спорта и според мен вие нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили, щом плачете за Цона. Ако тя ви е правила лични услуги – на теб и на другото момче, което ще я предложи за тази голяма награда, моят съвет е да укротите топката и да се откажете от намеренията си. Признанието си към Цона можете да го изразите, като си поръчате неин керамичен бюст и всяка сутрин и вечер му се кланяте и целувате, докато ви дойде акъла…

ВИСОКОТО ОТЛИЧИЕ „Почетен гражданин на Троян” трябва да се носи от лица с голям граждански морал и заслуги към града ни. Марин Стаевски, създал от една работилничка цял завод („Елпром”) и дал работа на над 3000 човека, не е почетен гражданин, а Цона Маринчевска, разрушила материалната база и съсипала кадровия потенциал на троянския спорт, оставила пълна разруха, ще бъде почетен гражданин?! За какво?! За кьорсофра и разсипия на имущество и кадри може би?!

СТАДИОНЪТ НИ ПРЕДСТАВЛЯВА лунен пейзаж, липсва само луноходът и астронавтът Нийл Армстронг, плувният ни басейн – кратер на вулкан, спортната зала преди ремонта – обект от бомбардировките през Втората световна война; надуваемата спортна зала (балон), купена за 150 000 лв. скъпи Живкови пари, сега около 300 000 лв., изгни в склад на гарата. Всичко това е дело на нейните управленски „възможности” и консуматорско присъствие в спорта близо 30 години. Тази награда ще девалвира на 100% и ще се обезсмисли раздаването й, ако бъде присъдена на Цона Бочева Маринчевска. Това ще бъде върхът на моралното ни падение.

ЦОНА МАРИНЧЕВСКА завършва ВИФ – София и е назначена в завод „Елпром” за провеждане на утринна и производствена гимнастика. Същевременно обаче в Керамичния техникум учителка по физкултура е една ловчалийка без ценз. Тогава всички физкултурни специалисти в Троян се обединихме и вдигнахме голям шум около тази несправедливост. Тогавашният председател на ОКФС – Троян Иван Рупа уж се присъедини към нашата борба за справедливост. Същият Иван Рупа дава на Цона препоръчително писмо до секретаря на Окръжния народен съвет – Ловеч Христо Хараланов, отговарящ за просветата. Хараланов отваря писмото и учудено пита: „За Вас ли се отнася това писмо?”. Цона отговаря: „Да!”. Хараланов й казва: „Вие си носите смъртната присъда на ръка!”. Оказало се, че вместо „препоръка”, Рупа написал донос и искал да я унищожи.

И ВМЕСТО Цона Маринчевска да заклейми този начин на унищожаване на спортно-педагогически кадри, напротив – тя го усъвършенства и мелницата заработи с много по-голяма мощност. Бяха злепоставени и унищожени много физкултурни кадри, като ни обявяваше за врагове на народа, фашисти и всевъзможни анархисти, а себе си афишираше като прогресивна – любовница на народа. Ай сифон бе, лимонадо, скрий се под сянката на някой магарешки бодил, за да не слънчасаш, ако не си слънчасал по рождение…

САБОТИРАШЕ РАБОТАТА НИ, правеше ни следствени и други подобни манипулации. За осъществяването на тази пагубна дейност тя дружеше със старци, имащи власт: полк. Странски от МВР – 40 години по-голям от нея, Дочо Шипков – член на ЦКРК на ЦК на БКП – 35 години по-голям. С Петър Балевски – първи секретар на ОК на БКП в Ловеч. С тези велможи ядеше и пиеше и ни балтосваше както си искаше. Резултатите не закъсняха: 1. Кольо Стоименов – футболист, следствен; 2. Стефан Вълов-Мънтата – спортен деятел, следствен в ареста в гр. Тетевен, 14 дни; 3. Иван Христов-Ицата – заслужил деятел на физкултурата, преподавател и треньор по баскетбол, следствено дело 3 години (от 1986 г. до 1989 г.); 4. Васил Димитров-Фоско – треньор по футбол, свален и обезличен; 5. Александър Николов-Сашо – треньор по футбол, също свален; 6. Дарин Костов – треньор по футбол, свален и обезличен; 7. Мишо Троански – треньор по футбол, смлян от мелницата; 8. Никола Йотов – треньор по колоездене, уволнен, сега е спортен журналист; 9. Веселин Йончев – треньор по лека атлетика, свален и обезличен; 10. Иван Влаховски – треньор по лека атлетика, същата съдба; 11. Васил Петков – треньор по футбол, обезличен; 12. Пенчо Иванов-Масаната – треньор по ски, също смачкан от мелницата на Цона; и много други.

В РЕЗУЛТАТ НА ТАЗИ ПАГУБНА ДЕЙНОСТ на мелницата на злобата в момента в Троян от основните спортове почти нищо не остана. Същото се отнася и за материалната база – пълна разруха. За тези близо 30 години Цона Маринчевска смля в мелницата на злобата 50% от кадрите, а другите 50% обезличи. С това се обяснява защо в Троян няма честван и награден треньор и спортен деятел. Такива отличия получаваше тогава и сега само тя. Сегашното награждаване на Цона, Енкин и кмета Акимов от трибуната на колоездачната обиколка в Троян е по неин сценарий, това бе една гавра и подигравка с публиката на площада. Демек, вижте колко е велика Цона. Тандемът Енкин и Цона е ясен на всички от предишното 12-годишно управление на Троян. А кметът Акимов бе награден, за да превземат крепостта отвътре – Цонина тактика, за да не се противопоставя кметът при номинирането й за почетен гражданин. Разиграва се едно театро за малоумници, срам и позор! Да припомним, че когато троянците Лальо Цочев и Борис Бочев спечелиха Обиколката на България, Цона беше против колоезденето и то се ръководеше от Димитър Минев, така че тези 40 години колоездачна дейност на Цона са също нейна измислица – чиста лъжа.

ПРЕЗ ТОВА СПОРТНО ЦАРУВАНЕ на Цона пари за храна и пиене тя не даваше. Беше издействала хладилниците на стадиона да бъдат винаги пълни, като се започне от кайзер пастърма, котлети, филета, шкембета и се стигне до пушен заек с магданоз. Липсваше само супа от слон. Имаше специално назначена жена – Милка, да меси и пече питите, а един мъж на име Митьо Бомбата отговаряше за питиетата, имаше цели каси с бира, твърд и мек алкохол и най-различни вносни чайове. Всичко това ставаше на стадиона и осигуряваше охолен живот, кьорсофра и самочувствие на Цона в продължение на близо 30 години. Други грижи нямаше, освен тази – да усъвършенства мелницата на злобата.

МОЛЯ ВИ СЕ, ГОСПОДА, за такава разсипническа дейност спрямо личността и обществото може ли да се дава звание „Почетен гражданин”? Разбира се, че не може. За такава дейност се носи наказателна отговорност и се връчва раиран костюм. Искате да кажете, че по времето на Цона е имало футбол в Троян. Да, но на 50% и въпреки добрите играчи и треньори не можа да се развие на 100%, защото тя се бъркаше в работата на треньорите и превърна троянския футбол в една публична заблуда. Тя сменяше съдии и уговаряше мачове чрез секретарката Стайка от ЦС на БФС – София. Тази Цонина дейност я докара до подсъдимата скамейка и изваждане на отбора от Б-група за корупция, разхищение и черна каса. Още нещо – имаше план за спортна зала в Троян с 2500 места, имаше и много пари от самооблагането, но залата не беше построена, защото председателката на „Чавдар” се занимаваше с друга „дейност”: кого да балтоса и унищожи. Срам и позор! Един известен троянски интелектуалец с инициали П.Б., дал много за града ни, ме видя на градския пазар и ми каза: „Ако допуснете тази идиотщина – Цона да стане почетен гражданин, ще се изселя от този град!”.

СЕГА ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК от ГЕРБ Мичо Генковски бие тревога във в-к „Троян 21” - „Да възродим Троян!”, имайки предвид икономическия упадък. Но този упадък не е случаен, той е функция от нравствения упадък на нашия град. Още през 9. век цар Крум търси причините за пропадането на съседните държави. И когато му казали, че истинските причини се крият в моралната разруха на народа – лъжа, кражби, пиянство, разврат и толериране на негодници на високи постове, той като далновиден владетел издава страшните Крумови закони и спасява държавата от моралната разруха. Това става в 9. век, а вие сега в 21. век се опитвате на рушите моралните устои и ценности на нашия град, като наградите Цона Маринчевска с най-високото отличие „Почетен гражданин”. Тя заслужава не отличие, а наказателна отговорност с раиран костюм.

Иван Христов, дългогодишен учител и треньор по баскетбол,
заслужил деятел на физкултурата


42 коментара:

Анонимен каза...

Ако се опитвахте да решавате така и истинските проблеми на Обяината Троян с толкова задълбочено чувство за отговорност щяхме да цъфтим.
Ако някой иска да види как се гласуват неща да влезе в сайта на Общината - http://www.troyan.bg/council/videozapisiobs.html ,

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското;

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Тези две правила ще бъдат съблюдавани безкомпромисно. Казано друго яче – „българските” коментари на латиница и коментарите само с главни букви ще бъдат изтривани. Точка!

Ваш: Стоян Борджуков, админЪТ

Анонимен каза...

Миньо,както по-рано написах това е поредната ти глупост!Стоименов ти си една мазна подлезурка и е крайно време да се махате от общината!

Анонимен каза...

Цонка почетен на Троян?!?Вие изтерещялили сте тая дърта кумуняга фалшифицира изборите в Дълбок дол и Борима през 95г. и докара БСП и грешката Д.Енкин/рушветчия №1 на власт сега почетен ще я правите.Това е голяма гавра да знаете...

Анонимен каза...

Ами ревизията на Цона, дето вкара футболния ни отбор в зона Мизия?Може би господин Христов за тази случка от нейното върховно ръководство говори.Те май тогава я смениха.Прав е , тя колеше, тя бесеше в спортните среди.Тя комуникираше директно с другарите от Партията.За това може да говори г-н М.Генковски.Това беше по негово време.А това , че е първа дружка на Енкин, две мнения по въпроса няма, но не си смени партията, както други нейни съпартиици направиха и прави чест.

Анонимен каза...

ama nedeite taka na horata IM E PO LESNO DA PI6AT TAKA.....NE GI PREMAHVAITE......

Анонимен каза...

Прав е Ицата-нравствения упадък неминуемо води и до икономически.А така е не само в нашия град,така е в цялата страна.Огледаш ли се,виждаш широко раззинала паст,която иска още и още и още,.....ама вече няма какво!Ами то типично за паразита-да изяде гостоприемника си.Само дето Земята е една и гостоприемниците свършиха.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

А кой е Стоименов че да предлага подобни схеми?
Каква длъжност изпълнява Стоименов в Общината?
Да даде отчет за свършеното от него през последната година,срещу което е получавал заплата!!!!

Анонимен каза...

Прави сте всички, но дайте нещо да направим, защото такива кримки ще продължат да замърсяват града ни.Иван Христов е напълно прав тая кукумявка Цона - лелеле абе нормални ли сте бре почетен гражданин . Ами дайте и някой друг да изтупаме от "гробищата"

Анонимен каза...

Още веднъж пролича надутия то пръскване балон на г-жа Русенова.Като не можа нищо да измисли ,реши да "побутне" отново Митето.Какво пък толкова знае и може това момче,че да му се отделя медийно време.Хайде нека по въпроси важни и житейски да слушаме хора с повече опит!

Анонимен каза...

П-с-с-.с-с-с-т!Айде по същество! АЙ с-с-с-с......

Никога един от вас каза...

Какво искате от град на плазмодии,слагачи и комунисти.Цона -със златен герб,Енкин и Миньо първи дружки,с тях и болния атакист . Мъкаааааааа...

Анонимен каза...

ОСЪЗНАЙ,СЕ НЕРАЗМНИ ЮРОДЕ.

Анонимен каза...

Ужас това недоразумение на природата ,абе най-добре да им направим един бюст паметник и да го сложим на онова стърчащото нещо до музея малко е само почетен гражданин:)Явно за някои хора още не си е отишъл комунизна в този град.

С. П. каза...

Цонка Карадочева докара с фалшификаций първият мандат на Енкин а преди тези избори се скъсваше да плюе Акимов.Сега Акимов ходеше да агитира за нея да не би съветниците от Герб да не я изберат за почетна,явно дедо Минко се точи за следващ мандат и се слага на комунистите...жалка работа,жалък град...по-жалък кмет не е имало...

Троянец каза...

До 17: Искаш да кажеш, че се слага на неговите си?

Анонимен каза...

До 16. Явно си доста близък с Акимов за да знаеш тези неща.

Анонимен каза...

А кой е "ицата" за спорта??? Какво той е направил за спорта за града.Бяхме негови ученици - помним го.Вместо да пише за госпожата с която вече 20 години ни занимава да пише мемоари са собствените си достоинства...Стига е губил сили за личните си чувства към Карадочева -човек нищо друго не може да си мисли освен че това е "любов невъзможна", "любов несподелена".Замислял ли се е някога този човек с какво го помнят учениците му?

Анонимен каза...

Помнят го с добро.

Георги Банков каза...

Я обяснете на един млад гражданин, който не помни тези времена (от неутрална гледна точка, колкото може да бъде такава), за какво аджеба става дума и защо Сашо, Фоско и Дарин са били следствени ?

Анонимен каза...

тази дърта курва,дето е.... мамата на спорта в тоя град,сега я изкарайте и супер ценен спортен кадар,наистина по-добре я обесете на стадиона за назидание!

Анонимен каза...

фен-absent
една изключително болезнена рана е тази, в историята на Троян, и на България като цяло.. поздравления за автора, така смело бръкнал в нея. Но най -трагичното е, че дори да кажеш нещата така директно, с факти, пак ще е глас в пустиня.... толкова сме обръгнали, толкова сме лесни за манипулиране.. като народ сме толкова близо до онова състояние на "скотове" което и Вазов е видял. Уви, минимален е напредъка в общественото ни развитие.. Толкова е лесно енкин, миньо и подобни хитреци да си въртят номерата. А ние пак ще оплюваме момчето, което казва че тук нищо няма и иска да избяга, защото как така ще си признаем, че тук наистина нищо не правим. И накрая пак ще се напием, защото то в троян какво друго на правиш, особено ако си се занимавал цял ден с високо интелектуалната дейност "серийно производство на столове". А описаното е типичната комунистическа реалност, който не е живял тогава, той може да не вярва на написаното, иначе всички други сме го преживяли, всеки в своята си област, "властването на партийните цървули".. след подобна номинация е нормално да погледнеш календара, за да се убедиш, че все пак не е 198..

Анонимен каза...

Наистина,календарно не е 198..,но щом нещата опират Цона Маринчевска да става Почетен гражданин на Троян,явно нищо чак толкова съществено в главите ни не се е променило.Все пак-минали са само двайсетина години....Сладкодумният разказвач Георги Данаилов описва в една от книгите си случка,случила се във Виена в още по-далечната 188.година.Млад български лекар,току-що завършил,способен човек бил оценен по достоинство от своя професор,който го поканил да остане на работа в неговата клиника във Виена.Младият лекар благодарил и вежливо отказал:"Господин професоре-рекъл той-аз ще се върна в моето отечество,защото искам да занеса там австрийската медицина и австрийската култура!Професорът го погледнал добродушно и отвърнал:"Вие ще отнесете в България австрийската медицина,но не и австрийската култура!За медицината са необходими години,а за културата-столетия!" Който е бил във Виена,ще повярва....АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

....и сега една гореща новина от световните агенции,която,както ще видите има определена и много пикантна връзка с темата. Разкрит е пъклен план за съсипването на бразипската икономика ,волейбол и футбол,които,както е добре известно даже и в България,са водещи в световен мащаб.Най-вероятно това е съвместна акция на ЦРУ,КГБ,МОСАД и ,разбира се,българското разузнаване.Че то без нас беля някаква по света да е ставала?Аз поне не си спомням.Та,като за начало,българският резервен волейболен отбор бие бразилските "селесао",които успешно се преструват,че играят с 3:0 и по този начин ги запраща в лапите на Албания,Лихтенщайн и Андора,които са инструктирани окончателно да ги довършат.Това снощи! Днес обаче,на провеждащите се в Бразилия президентски избори нашето "желязно"момиче-Дилма Русефф бие на първи тур разните "жабарски" кандидати и....оглавяваме и петата икономика в света.Песента "Дилмано,дилберо,покажи им как се сади пиперо" става национален химн на Бразилия!Но,да не забравяме чий кандидат е Дилма-на Работническата партия,бивш партизански командир през 60-те години и пр. Тя влиза във връзка с партията на своя баща Петко Русев от Габрово,която е ....БРП/к/,по-известна сега като БСП.Целта е да се намери достойна българка,която да оглави Бразилската Футболна Федерация,да и разкаже играта и по този начин да спре най-после този неспирен поток от черноляви техничари,заради които сума наши,европейски момци търкат пейките и си чоплят носа по стадионите.Станишев се обажда на Енкин и той препоръчва Цона Маринчевска като идеалния наш човек,готов да изпълни и тази задача.В резултат-комшии на Цона съобщават,че е забелязана по малките часове да друса самба по двора и да вика от време на време "венсеремош,венсеремощ".Дали пък Троян няма да извади късмет? АЙ с-с-с-с.......

Анонимен каза...

Даскале,даскале, докога с тази злоба по хората?Кротни се вече ,на колко си години? Верни неща пишеш , но нали и ти си първа дружка с Мичо Генковски "направил" за Троян само "Брича на Генерал Карцов" , а сега акъл давате.
Не помниш ли , че не беше следствен , а подсъдим когато отклони за вилата си 5 камиона бетон от Корпуса , а баскетболисти водеше на работа в Елпром , а те ти работеха на строежа ? Крушата си има опашка.

Анонимен каза...

Абе 26, явно искаш нещо да кажеш,но не можеш да го формулираш. Хем признаваш, че "даскала" пише верни неща, хем определяш това като злоба- Изясни се сам със себе си, па тогава ни занимавай с обърканата си битност. Пък и къде намесваш Мичо Генковски? Какъв е този "брич на Карцов". Не Христов е "водил" баскетболисти на работа в Елпром, а такава е била системата на полупрофесионален спорт тогава - получават заплати във фабриките, а играят баскетбол и футбол. Така е било в цяла България. Както сам пишеш "докога с тази злоба по хората"?

Анонимен каза...

Към 26 - явно ти, койнарско циганче, пак не се стърпя и задоволи жаждата си за "творческа слава".Абе, драги, събери кураж и открито си кажи какво те гложди г-н Генковски та току го споменеш ни в клин , ни в ръкав, както се казва.Абе ти май не можеш да спиш от него - сънуваш кошмари, стряскаш се щом някъде стане дума за него. Нещо те мъчи - кажи си ,бе, ще ти олекне, и сънят ти ще стане по-добър.

Анонимен каза...

Човек не може да знае всичките си недоброжелатели, но най-изявените инстинктивно усеща. Така, че Мичо Генковски не може да не знае кой е "койнарското циганче". Ако му е трудно да се сети ще му подскажа - без някакъв пространен анализ става ясно, че става дума за Георги Ненковски.Впрочем имаше преди време реплики тук,във форума, за Георги и още тогава стана ясно.Чудя се само защо не му отговаря.

Анонимен каза...

Познавам го добре и знам, че не се занимава с дреболии. Та затова.

Анонимен каза...

Има и още нещо - често съм виждал двамата на една маса, та може и те да са "първи дружки"

Анонимен каза...

От избора на Цона Маринчевска лично на мен ми стават ясни две неща: 1.Гласувалите в Общинския съвет може да не знаят всичко за нея в подробности, но със сигурност не са преминавали покрай митинг на СДС от 90-те години (а доста от тех се водят за десни). 2.Явно кмета неможе да си контролира подчинените в общината и положението е изтървано отвсякъде. Искрено се надявам след този пореден ГАФ Минко Акимов дори да не си помисля да се кандидатира за втори мандат.

Долу комунягите! каза...

Минко Акимов е агитирал съветниците от ГЕРБ да гласуват за Цона за да си осигурява червени гласове за изборите през 2001 година...Изводът е че бивш комунист няма и ГЕРБ и БСП в Троян са станали дупе и гащи... Дали Бойко Борисов знае неговите по места как го предават и какви комунистически мекерета са.....:)

Долу комунягите! каза...

2011 година

Анонимен каза...

Стига с тия комунисти. Уверявам ви - Минко и Дилян отдавна нямат нищо общо с комунизма. Имат само общи интереси, които умело реализират, манипулирайки останалите, които наивно им се подчиняват.Проумейте - всяко дрънкане за комунизъм и комунисти само отклонява вниманието от същността - безнравствената наглост и ненаситност на отделни екземпляри. Защо не съдите някогашните членове на БКП по това кой какво отношение има към днешните проблеми на града?Защо не вникнете кой работи за троянци и кой за личните си интереси.Тъкмо за това Минко и Дилян не бива въобще да стават дори общински съветници.Ако станат те пак ще въртят комбината си.Не мисля, че вярвате, че двамата искат национализация, коопериране, социално равенство.А то това беше същността на комунизма.Та те днес и двамата са доста имотни - имотният не иска национализация. Айде мислете моля ви преди да слагате етикети на когото и да било.

Анонимен каза...

Прав си. Когато наречеш Минко Акимов "комунист" ти всъщност му осигуряваш електорална подкрепа отляво. Бабите веднага го припознават като свой човек.Добре, че бабите не следят форума и не четат глупостите ни.

Долу комунягите! каза...

Брей как говорите за двамата комбинатори Енкин и Акимов че били някак извън партиите -глупости,ако не се бяха се закачили за Герб и БСП щяха да са чиста нула затова говорим за партии и комунисти.Защото за следващите избори като нищо двете партии ще издигнат тези двама некадърници и единият без значение кой пак ще ни яхни и Троян окончателно ще бъде затрит...

Долу комунягите! каза...

Ами Цона тази дърта комунистическа крадла можеше ли без партийните игри да стане почетна...Срам и резил...

кака Цона каза...

Искаш Акимов -получаваш Енкин!Искаш Енкин- получаваш Акимов!

Анонимен каза...

Те тия двамата селски тарикати най-вероятно пак ще се кандидатират. За да спасим Троян от тази напаст предлагам в деня на изборите да скрием личните карти на бабите ни и на дядовците ни :)

Анонимен каза...

Вместо да се жалите от каквото и да било във форума-направо при Омбудсмана Константин Пенчев,троянския зет.Това е новото име на "арменския поп" и ефектът е почти същият....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Бре,бре,бре....и това доживехме-мома да роди у Министерството на Земеделието!На берекет ще да е?И то май "извънтаточно",дето се вика!Из форумите дращят,че мязало на Боко,ама аз не вервам.Шибаняка Божидар Димитров,дето лексиката си му е на разгонен циганин добре ги предупреди-която е "фанала" да си казва овреме на началника,че.... я виж кво стана с Калина Илиева!И из Общината/нашата/ да си опичат акъла,че като чета из форума...ама аз и на това не вервам!Всички били маскари-е,за некои вече сме сигурни! АЙ с-с-с-с......

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |