TSD обяви ново дъщерно дружество – Artavolo

* Герман Гачевски: „TSD Group продължава да расте и приветства най-новия си член – Artavolo. Това е софтуерен продукт от световна класа, разработен от талантлив български екип“

Герман Гачевски
Бизнес новини
 
С УДОВОЛСТВИЕ ви информираме за създаването на най-новото дъщерно дружество – Artavolo, на троянската група от ИТ компании TSD Group. Това партньорство е продължение на ангажираността на TSD към създаване на иновативни софтуерни решения, тъй като новото ни дружество специализира в разработката на софтуер за управление на проекти. Artavolo е платформа, която позволява на потребителите да създават, да си сътрудничат и управляват бази данни без да е необходимо да пишат какъвто и да е код. Тя е нещо повече от обикновен инструмент за управление на проекти, предлагайки мощни решения с персонализирани шаблони, които могат да се използват от разнообразни екипи – за маркетинг, продажби, продуктово управление, програмиране, поддръжка, дизайн и др.

„СТАРТИРАЙКИ това ново свежо партньорство, съм развълнуван, че TSD Group продължава да расте и приветства най-новия си член – Artavolo. Това е софтуерен продукт от световна класа, разработен от талантлив български екип и готов да се открои като достоен конкурент на популярни в световен мащаб платформи за управление на проекти. Убеден съм, че стратегическото ни партньорство ще се окаже успешно и ценно и ще подпомогне мисията на Artavolo да опрости и оптимизира управлението на проекти за бизнеси по целия свят“, коментира съгражданинът ни Герман Гачевски, основател и главен изпълнителен директор (CEO) на TSD.

БОЙКО МАРКОВ, основател и CEO на Artavolo, който също е от Троян, споделя: „Преди три години започнах пътешествието по създаването на Artavolo с малък, но отдаден екип, воден от страстта за разработване на универсален софтуерен инструмент, който всеки може да използва за подобряване на продуктивността и оптимизиране на проекти. Нашата цел беше да създадем платформа, даваща възможност на хората да организират работата си по-ефективно, вдъхновени от подобни световноизвестни платформи. Изключително съм развълнуван от това ново партньорство с TSD, което ще донесе множество нови функции и иновации за Artavolo. С широките технологични познания на TSD ще можем да предложим подобрено потребителско изживяване и по-голяма гъвкавост. Това партньорство е доказателство за нашата споделена визия за създаване на инструменти, които улесняват и организират живота на хората. Заедно с Герман сме ангажирани към непрекъснато усъвършенстване и иновации и вярвам, че този нов етап ще донесе само ползи на нашите потребители“.

TSD Group

ЗА КОМПАНИЯТА

TSD (Ти Ес Ди) Group стартира през 2007 г. с двама души, а към 2023 г. екипът й се състои от 75 служители, работещи в трите офиса в Троян, София и Пловдив. От 2021 г. TSD вече е група от ИТ компании – холдинговото дружество TSD Group и дъщерните TSD Services и TSD Software. По-голямата част от дейността на групата, включително администрацията, са концентрирани в Троян. В момента TSD е сред най-динамичните компании на българския ИТ пазар и продължава да се разраства. Специализирана е в предоставянето на ИТ аутсорсинг услуги и разработка на софтуер, работи основно за чуждестранни клиенти от различни бизнес сфери (финансова, застрахователна, юридическа и др.), а от няколко години има своя собствена линия софтуерни приложения, създател е и на българската платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen. Името на имащата вече 17-годишна история компания е абревиатура от Troyan Software Development (TSD). Основателят и ръководител на компанията, троянецът Герман Гачевски, през 2023 г. влезе в класацията „Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България“ на индекса Career Show.
 
Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Румяна Маркова каза...

Радостна съм и горда, че Бойко Марков е мой племенник и е достоен син на скъпия ми брат Мирослав Марков, когото в Елпром наричаха Дядо Миро заради неговите споу.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |