Пет години без Тодор Гладков

* Един от големите – а в малкия град, пък и в големия те не са много – които ти дават самочувствие, перспектива, увереност

Тодор Гладков (1938-2019)
In memoriam
 
НА 14 МАЙ 2024 Г. се навършват 5 години, откакто си отиде Тодор Гладков. Големият троянски учител по география и педагог творец, създател на уникалното троянско „скаутско“ Пътуващо училище, което бе школа и приключение за цял живот на стотици троянски деца. Природозащитникът, пътешественикът, екологът, планинарят, защитникът на добри каузи, родолюбецът, веселякът.

КОГАТО
се сбогувахме с него на 14 май 2019 г., казахме, че е „един от големите“. Един от големите – а в малкия град, пък и в големия те не са много – които ти дават самочувствие, перспектива, увереност. Почивай в мир. Дълбок поклон!
Троян, 14 май 2024 г.
Семейството и приятели

Още от и за Тодор Гладков:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |