Едно прекрасно троянско момче се нуждае от помощта ни

Да помогнем на Стелиян – заслужава го!

ЕДНО прекрасно троянско момче, един млад наш съгражданин – 37-годишният Стелиян Ангелов, шофьор в Общинското предприятие „Комунални услуги – Троян“, чакащ първата си рожба, от няколко месеца се бори с тежкото и изключително агресивно онкологично заболяване липосарком. Вече му е назначена операция и лекуващият проф. Харзем дава надежда за справяне с болестта, но за лечението са нужни средства.

ПАРИТЕ не са малко, но сумата е постижима – Троян е богат град и можем да я съберем, троянци сме сърцати и добри хора. От нужните 270 хил. лв. вече са събрани 75 хил. лв. и постоянно се увеличават. Да подадем ръка на Стелиян – кой с колкото може, всяко дарено левче е ценно! Да му дадем шанс за живот и шанс да прегърне първата си рожба!

        Даренията си можете да направите на дарителската сметка:
 
BG32UBBS81551012721849
СТЕЛИЯН АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ

        Има и дарителски кутии на много места в Троян и района:
Общо кутиите са 24 на брой и ще бъдат събрани след сигнал от близките на Стелиян; всяка кутия ще бъде запечатана на мястото, откъдето се взима.
 
        Благотворително събитие в Априлци на 4 май:  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |