Талант и воля, дързост и ум за Троян

МИ 2023 БСДП Кандидатите

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ Ангел Станев, Владимир Иванов, Найден Стоянов, Венелин Йорданов-Хъша и Мариян Калинов. Кандидатите за общински съветници на БСДП в Троян. Професионалисти, мотивирани да работят за развитието на общината, с опит в различни сфери на дейност и активни в културния живот на града.

Ангел Станев, водачът на листата, e с  висше образование, бакалавър по икономика на търговията и магистър „Мениджмънт на търговската дейност“. През 2007 г. се завръща в родния Троян и от тогава работи в най-голямата ИТ фирма в района. Има дългогодишен опит в бизнеса и в работата с хора. Бил е танцьор във Фолклорен ансамбъл „Траяна“, актьор е в местната театрална трупа, работил е в сферата на туризма и груповите занимания. Сега е предприемач с малък бизнес и винаги подкрепя местните майстори и арт ателиета.

Владимир Иванов е актьор в троянския и орешашкия читалищен театър от 1985 г., също и графичен дизайнер.

Найден Стоянов е режисьор на няколко високо художествени филма, актьор в орешашкия читалищен театър и преподавател по театрално и филмово изкуство в НУ „Христо Ботев“, Троян, за него важи поговорката „Не питай старило, а патило“.

Венелин Йорданов-Хъша
е актьор в читалищните театри в Троян и Орешак от 50 години и е заклет социалдемократ, един от основателите на троянската организация на БСДП заедно с покойния Николай Ганков и д-р Светослав Стратев.

Мариян Калинов
е родом от Бургас – инженер, музикант и актьор, завършил е висшето си образование в родния град, сега живее в троянското село Белиш.

ВСИЧКИ
кандидати са мотивирани да работят за развитието на общината и за подобряване на живота на гражданите. Те предлагат редица мерки за това, включително:
    1. Подкрепа на културния живот на града;
    2. Развитие на туризма;
    3. Увеличаване на инвестициите;
    4. Подобряване на инфраструктурата.

КАНДИДАТИТЕ на БСДП в Троян са добра възможност за троянци да изберат личности, които ще работят за тяхното благо.

„АКО БЪДЕМ избрани за общински съветници, ще даряваме заплатите си от дейността си в Общинския съвет за благотворителна/общественополезна кауза – подкрепа на млади таланти и културни дейности. Това ще се отчита на всяко тримесечие“, споделя от името на своите съпартийци Ангел Станев. Запомнете тези цифри 37 – от 101 до 105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |