Станимир Краевски – кандидат за общински съветник, ПП-ДБ

МИ 2023 ПП-ДБ Кандидатите

Екип от експерти в местната власт се гради трудно и бавно. Считаме, че ние, коалиция ПП-ДБ, сме намерили точните изпълнители. Сега представяме няколко такива млади хора, които се включиха със своята енергия, модерно мислене и знания в екипа ни. Именно и заради такива като тях ние трябва да успеем. Заради младите, чиято единствена алтернатива и естествена среда сме ние. Това не е клише, това е фактическата реалност и съставът на листата ни с общински съветници и кметове на населени места го потвърждават недвусмислено. Имаме формулата на успеха с нашата модерна програма. Притежаваме нужния дух, заряд и енергия. Знаем, че можем да доведем започнатото до успех! Защото успехът не е наша лична кауза! Успехът е мисията ни към съвременна и модерна община!

Станимир Краевски е на 42 г., от Троян, семеен с две деца, доста време е живял в Англия, а през последните четири години работи във „Велде България“ (Троян) като преводач, в момента и като счетоводител. Има магистратура от Техническия университет в Габрово, специалност „Електроенергетика“ и „Електрообзавеждане“. Владее английски и руски език.

„Попадайки в редиците на ПП-ДБ се срещнах с изключителни млади и стойностни хора, образовани, интелигентни, хора с хъс, мечти и желание за промяна хора, които като мен са живели и работили в чужбина, попили са културата и стремежа на съвременните демокрации за растеж и развитие, готови на всичко да се борят и отстояват своите каузи в родният ни град! Млади хора ,които са се уморили да гледат до болка познатите ни почти едни и същи  нищоправещи лица в местния парламент.“ 

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |