Стартира проектът „Започни да плуваш“ 2

* За безплатните 6 часа се очаква децата да овладеят начални техники на плуване, за финал – две състезания между всички обучени, а за най-добрите ще има награди
Спорт в училище
НА 10 АПРИЛ стартира проектът „Започни да плуваш“, който се реализира за втора поредна година. Заниманията се провеждат в закрития басейн на троянското СУ „Св. Климент Охридски“, а тренировките се водят от Плувен клуб „Инвиктус“ (Плевен). Проектът е с активното съдействие и финансова подкрепа на Община Троян и по инициатива на кмета Донка Михайлова, „Инвиктус“ и СУ „Св. Климент Охридски“.

ЗА БЕЗПЛАТНИТЕ 6 часа се очаква децата да овладеят начални техники на плуване. Краят на проекта ще бъде отбелязан с две състезания между всички обучени, а най-добрите ще бъдат стимулирани с материални награди. След приключване на проекта децата могат да продължат да плуват безплатно в басейна с оказване на методическа подкрепа от преподаватели на СУ „Св. Климент Охридски“ или да се включат да тренират плуване на по-високо ниво в групите на ПК „Инвиктус“.

ПРОФЕСИОНАЛНИ треньори ще обучават децата, а проектът „Започни да плуваш“ доказва вече утвърдилата се политика на Община Троян за пълноценна подкрепа на личностното развитите на децата и грижата към детското здраве чрез повишаване на двигателната активност и култура на децата с участието им в проектите „Научи се да караш ски“ и „Започни да плуваш“.

Община Троян
 
Още по темата:

1 Коментара:

Наблюдател каза...

Този ли остана единствения басейн в града?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |