Екшън с „Ауди А8“ – не спира при проверка и бяга

* Немското возило е собственост на зам.-кмета на Троян инж. Бистра Чолакова, по неофициална информация зад волана е бил синът й
Крими
В НЯКОЛКО сайта с национален обхват на 11 октомври (миналия вторник) бе тиражирана новината, че при рутинна пътна проверка от служители на пътна полиция от ОД на МВР - Ловеч лек автомобил „Ауди А8“ с ловешка регистрация не спрял на подадената стоп палка. Дори повече – водачът ускорил скоростта и избягал, като имало опасност да прегази един от полицаите. Малко по-късно автомобилът е открит изоставен в близкото до Ловеч с. Казачево. 
 
инж. Бистра Чолакова
СПОРЕД очевидци шофьорът бил младият Мартин Минков, син на зам.-кмета на Троян инж. Бистра Чолакова, а „Ауди “-то действително се оказало регистрирано на нейно име. Сигурно е, че собственичката не е била в колата по време на екшъна. 

ПОДОБНА информация не открихме в сайта на ОД на МВР – Ловеч, но в разговор с г-жа Чолакова тя потвърди, че автомобилът е неин и е шофиран от сина й. Като категорично отрече внушенията, че е имало някакъв опит за прикриване от нейна страна и след като й се обадили от полицията, веднага пристигнала на мястото, където бил открит автомобилът. Според цитираната информация по случая е образувано досъдебно производство, но няма предположения защо водачът не се е подчинил и дали е шофирал след употреба на алкохол/наркотици.

Т21

2 коментара:

Дон Педро каза...

Нормалната реакция след случилото се е на първо време-оставка!!!

r3d33ms каза...

Това е в белите страни,тук ще му "дръпнат ушето". И другия път може и да прегази някой наистина.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |