Заедно за бъдещето!

* Вяра Емилова: „Трябва да продължим! Седем месеца бяха достатъчни само да започнем“ * Минчо Казанджиев: БСП – Троян е една от най-добре работещите общински организации в страната * Иван Иванов: „В такива трудни моменти най-важна е отговорната социална политика“
ПИ 2022 БСП
В ДЕНЯ на Съединението на България, 6 септември, Българската социалистическа партия - Троян откри предизборната си кампания за предстоящите парламентарни избори за 48-мо обикновено Народно събрание. В тържеството в чест на Съединението, организирано пред паметника на Захари Стоянов в центъра на Троян, се включи голяма част от общинската организация на БСП. От името на организацията бе поднесен венец.

СЛЕД общоградския празник социалистите откриха и своята предизборна кампания.  Отчет за работата на БСП като част от управляващата коалиция по време на работата на 47-ото Народно събрание направи водачът на листата на БСП Вяра Емилова. „Трябва да продължим! Седем месеца бяха достатъчни само да започнем. За да завършим необходимото в областта на социалната политика, ние се нуждаем от подкрепата на всички привърженици на лявата идея. Да бъдем заедно в името на общото бъдеще!“

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на Областната организация на БСП - Ловеч Минчо Казанджиев, втори в листата, поздрави членовете и симпатизантите на партията с празника и отбеляза, че разчита на подкрепата на троянската организация, която не само е най-силната и организираната в областта, но е и една от най-добре работещите общински организации в страната.

С ИНТЕРЕС бе посрещнат Иван Иванов, представител на гражданската квота в листата. Г-н Иванов не за пръв път е част от листата на БСП в парламентарни избори и в развълнуваното си слово той обясни защо: „Времето е много тежко, страда бизнесът, страда държавата. В такива трудни моменти най-важна е отговорната социална политика. Защото трябва да се подаде ръка на всеки беден, на всеки заплашен от социална изолация, от глад и студ. Именно политиката на БСП, прокарвана в последното народно събрание, гарантира подобна социална закрила за всеки един българин“.

ВЯРА ЕМИЛОВА с радост изпълни още една задача – връчи партийните билети на тримата най-нови членове на БСП - Троян, които са и членове на общинското Младежко обединение на БСП: Йохан Сомлев, Радостин Кисьов, Христин Гатев. Младежите получиха и символични подаръци – часовници, които да напомнят, че бъдещето принадлежи на младите. И накрая, достоен завършек на събитието, беше връчването на Иван Божков на Грамота от името на Управителния съвет на Българския антифашистки съюз. Грамотата се връчва за активна борба срещу фашизма, неофашизма, за мир, свобода, демокрация, солидарност и социална справедливост.

СОЦИАЛИСТИТЕ пожелаха успех на своите кандидати – в името на бъдещето, в името на социалната справедливост. За един достоен живот.

Общински съвет на БСП - Троян
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |