Вяра Емилова: Няма по-голяма сила от човешката солидарност

* „Призоваваме повече хора да го направят, защото няма по-голяма сила от човешката солидарност“
ПИ2022 БСП
„В трудни моменти е важно да сме заедно и да си помагаме“, каза водачът на листата на „БСП за България“ Вяра Емилова при връчването на дарения в помощ на пострадалите в Карловско от наводненията в края на миналата седмица. Събитието отбеляза и началото на дарителска кампания в цялата област Ловеч като част от националната кампания на БСП.

„Заедно с общинските съветници на БСП в Троян и кандидатите от листата за народни представители от Коалиция „БСП за България” се включихме с дарения на хранителни продукти в дарителската кампания за хората пострадали от наводненията в Карловско. Призоваваме повече хора да го направят, защото няма по-голяма сила от човешката солидарност“,  добави Вяра Емилова. Дарението бе предоставено на Община Троян, откъдето ще отпътува за карловските села.

Хранителни продукти, минерална вода, дезинфектанти, медицински материали и стоки от първа необходимост може да се предоставят в офисите на БСП в общините от цялата страна.

БСП - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |