ГЕРБ - Троян задава въпроси към общинското ръководство

* „Кой поема разходите по загубените дела, кметът (с лични средства), общинските съветници (с лични средства) или гражданите на община Троян (от бюджета на Общината)?“

Реплика

С декларация във връзка със загубеното от Община Троян дело срещу управителя на „ВиК Стенето“ ЕООД инж. Тонимир Гечев и отказа на Общинския съвет за подаване на въззивна жалба срещу решението на Ловешкия окръжен съд от 14 януари т. г. излезе и групата съветници на ГЕРБ съвместно с общинското партийно ръководство. Преди това свои декларации представиха съветническата група на „БСП за България“ и председателят на „Избор за Троян“ Николай Тодоров. Т21

Декларация на общинските съветници и общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Троян

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, като осъзнаваме огромната отговорност, която имаме в местния парламент, ние се водим от принципите на конструктивност в работата си и диалогичност в отношенията си както с общинската администрация, така и при обсъждане на проекти и предложения с колегите си от всички останали партии и коалиции в Общинския съвет. Това не означава, че няма да бъдем критични към предложения и действия, които считаме за неприемливи и неработещи, и които не са в полза на жителите на община Троян!

ПОВОД за нашата декларация са последните сесии на Общински съвет - Троян, където на общинските съветници бе предложено да гласуват обжалване на дела, изгубени от Община Троян на първа инстанция. А преди това да гласуват увеличение на данъци в условията на пандемия и икономическа криза. В тази връзка искаме да поставим следните въпроси:
     • Колко дела е завела Община Троян?
     • Колко дела е спечелила и колко е загубила? Дали по тези дела са се явявали юристи на Общината или са ползвани външни такива, и срещу какъв хонорар?
     • Кой поема разходите по загубените дела, кметът (с лични средства), общинските съветници (с лични средства) или гражданите на община Троян (от бюджета на Общината)?

Групата на общинските съветници
и ръководството на ПП ГЕРБ - Троян


Още по темата:

3 коментара:

Unknown каза...

Много ясно данъкоплатците(обикновените хора). Да не очаквате леля Донка, да извади пари от джоба си.

Idi каза...

Няма значение кой е на власт (всичко е комунист) , все данакоплатеца плаща

r3d33ms каза...

Общинските съветници питат,дали общинските съветници плащат за изгубените съдебни дела ... кво да кажеш повече? Общинските съветници не трябва ли да са в час какви дела са заведени,и кои от тях са загубени/спечелени ?
Питайки по вестниците ли трябва да ги научават тези неща?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |