В Калейца и Белиш още няма ток, екипите работят

* Възникват нови проблеми, кметът Михайлова е в постоянен контакт с кметовете и кметските наместници * Ваня Събчева: „Не сме спирали и няма да спрем докато не сме сигурни, че всяко населено място в областта има електрозахранване и няма хора, които са на студено“
Зима
Гледка по пътя към с. Черни Осъм, 6 февруари 2020 г.
ВЪЗСТАНОВЕНО е електрозанхранването в селата Борима, Балканец, Дълбок дол, Голяма Желязна, Орешак и Черни Осъм, но в някои от тях отново са възникнали проблеми. Продължава да е тежка ситуацията с електрозахранването в Калейца и в Белиш, където има сериозна авария – паднал е стълб за високо напрежение. Това съобщи на поредната трета среща на общинския кризисен щаб днес (6 февруари, 17:00 ч.) кметът Донка Михайлова, която е в постоянен контакт с кметовете и кметските наместници на селищата в общината, ръководителите на ангажираните институции и с областния управител.

В ГОЛЯМА част от троянските села все още не са изчистени страничните улици и крайните махали, има доста проблемни участъци и по междуселищните пътища в общината. Приоритетно тази нощ ще се работи в Чифлик, по пътя към Балабанско и в участъци по пътя Бели Осъм - Чифлик и Орешак - Черни Осъм. През нощта в Община Троян ще дежури отговорник за опесъчаване на проблемните участъци, а обходите по населените места ще продължат.

„ПРЕЗ ЦЯЛОТО денонощие съм в непрекъсната връзка с всички институции, които имат отношение по овладяване на положението, в това число и с ЧЕЗ. Екипите им работят вече повече от 24 часа за отстраняване на авариите, работят и в момента, ще работят и през тази нощ, имаме допълнителни екипи от други региони, които полагат всички усилия за отстраняване на авариите. Моля за търпение и разбиране. Не сме спирали и няма да спрем, докато не сме сигурни, че всяко населено място в областта има електрозахранване и няма хора, които са на студено“, заяви в профила си във фейсбук областният управител Ваня Събчева.

Т21

 Още по темата:

1 Коментара:

NIK каза...

Това не е вярно в Голяма Желязна още няма ток , поне не навсякъде!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |