Големият проблем продължава да е липсата на ток

* Община Троян апелира към собствениците на имоти и наемателите на търговски обекти да не пренебрегват задълженията си
Зима
Момент от второто за деня заседание на кризисния щаб, Община Троян, 6 януари 2020 г.
НА ТЕРИТОРИЯТА на община Троян снежната покривка надминава 30 см, няма подадени сигнали за бедстващи хора. Големият проблем продължава да е липсата на електрозахранване в доста от троянските села, без ток е и курортното селище Беклемето. Това бе съобщено на приключилото преди малко повече от час второ за деня заседание на общинския кризисен щаб, ръководен от кмета Донка Михайлова.

ОТ ЧЕЗ информирали, че вече е възстановено електрозахранването в Орешак (без мах. Баба Стана), Черни Осъм (до мах. Жеравица), Балканец (до гробищния парк) и няколкото района в Троян, включително мах. Попишка, които бяха на тъмно от часове. На няколко места тежкият сняг е прекършил клони и цели дървета, има и смачкани автомобили, но екипи на Пожарната с подкрепа на служители от ДГС - Троян са взели нужните мерки и движението във въпросните участъци е възстановено.

ПРИОРИТЕТНО се почистват основните улици в Троян, както и тротоарите в центъра, почистени са и всички спирки на градския транспорт. Осигурен е достъп до двата гробищни парка. Община Троян апелира към собствениците на имоти и наемателите на търговски обекти да не пренебрегват задълженията си и да почистят тротоарите пред обектите си, а водачите на моторни превозни средства да не паркират по начин, който ще затрудни работата на снегопочистващата техника. Следващото заседание на кризисния щаб е в 17:00 ч., очаквайте актуална информация.

Т21

 Още по темата:

4 коментара:

Z@Q каза...

На заглавната Ви страница има мисъл на Оруел, човекът, който указа как ще протече бъдещото човешко робство и в случая намирам за уместен призива да се оповестява проверена информация!
В Орешак, като цяло ток няма!

Unknown каза...

Цял ден се опитвам да се свържа с някой който да прати техника, да му платя нафта та за да почисти 200м общински път, който години ремонтирам за моя сметка. Откъснати сме, и сме с дете на ясла. Иначе пътя до гробището изчистили, за кебапчийниците, шкембеджийницата.... Троян е един циганско пенсионерски град и вече са налице плодовете на този негоден потенциал избиращ конюктурата.

NIK каза...

Нали се плаща достъп до преносната мрежа? Защо с тези такси който не са малки не се потдържа адекватно мрежата?

Unknown каза...

Абсолютно вярно! Браво!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |