„Елпром Троян“ се готви за Hannover Messe 2019

* Новината – на троянския щанд ще бъде показан концептуален модел на електромотор от ново поколение, чиято премиера ще е на изложението в Хановер  * „Вярваме, че и с това си участие в Хановер ще представим по достоен начин българската електротехническа промишленост
Предстоящо
ЕЛЕКТРОМОТОРНИЯТ завод „Елпром Троян“ упорито се готви за участие на международния Технически панаир в Хановер, Германия – Hannover Messe 2019, споделиха от предприятието. Авторитетното изложение – определяно като най-голямото индустриално изложение в света и събиращо всяка година в палатите си около 6000 изложители и над 200 хил. посетители – ще се проведе от 1-ви до 5 април.

ТРОЯНСКИЯТ производител ще се представи с някои от иновациите си от последните две години – като високотехнологичната разработка SDM („Smart digital monitoring“, даваща информация в реално време за 16 основни параметри на електродвигателя), която получи златен медал на Пловдивския панаир (2017 г.) и четирите разработки, подобряващи спирачната система на електромоторите и също отличени със златни медали на Пловдивския панаир (2018 г.). Но на щанда на „Елпром Троян“ ще има и нещо съвсем ново – концептуален модел на електромотор от ново поколение, чиято премиера ще е именно на Hannover Messe 2019.

„ВЯРВАМЕ, че и с това си участие в Хановер ще представим по достоен начин българската електротехническа промишленост, символ на която вече 75 години е „Елпром Троян“, коментираха от завода.

Т21

2 коментара:

S.Iliev каза...

Господин Маринов,всичко написано за Елпром-Троян досега,вече 2 години,е много хубаво,но недостатъчно...За участията в изложения,медалите,въведените дигитални технологии в производството... много добре,но за мене и за всички троянци,все още не са ясни по-важните за всеки завод неща:в Елпром,Троян- има ли вече реално производство на определен вид електродвигатели,количества,реализация на произведеното-у нас и на чужди пазари...В този смисъл,ако вече има реално производство-какви са икономическите показатели:печалба,брой работници,среден размер на заплати,бъдещи планове? Иначе,господин Маринов,кому са нужни тези хвалебствия и фанфари вече 2 години, ако наистина няма реални резултати...Така,като публична медия,не сте полезен на себе си,а още по-малко на троянци! Надявам се да научим каква е истината?
С уважение: С. Илиев

S.Iliev каза...

Има ли причина???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |