Влакът спира в сряда и четвъртък, пускат рейсове

* Автобусите в двата дни, 13-14 февруари, ще се движат според разписанието на влака, цените на билетите също са влаковите
 * „Извиняваме се за причиненото неудобство и желаем хубави
 поводи за пътуване!“
Внимание!
ЗАРАДИ ремонтни работи в междугарието Ловеч – Ловеч Север на 13 и 14 февруари, сряда и четвъртък, спират влаковете до и от Троян, съобщиха от гара Троян. За пътниците, ползващи троянския влак, ще бъдат осигурени автобуси, като разписанието остава същото. Цените също ще са влаковите, т. е. пътниците няма да бъдат ощетени. Билети и запазени места ще се продават на касата на гара Троян, автобусите ще тръгват/пристигат от гаровия площад.

СПИРКИТЕ на рейсовете, заместващи влака от/до Троян на 13-14 февруари, ще са следните: Калейца (на разклона за жп спирка Калейца) - Добродан (на разклона за с. Дълбок дол, автобусната спирка) - Ломец (на разклона за селото, автобусната спирка) - Лешница (автобусната спирка) - Абланица (под моста на пътя София - Варна, автобусната спирка) - за Хлевене и Казачево (на разклона за с. Казачево, автобусната спирка) - Ловеч Юг (на разклона за бившия Млекозавод до бензиностанция „Газпром“).

„ИЗВИНЯВАМЕ се за причиненото неудобство и желаем хубави поводи за пътуване!“, заявиха от ръководството на гара Троян.

Т21, по информация от гара Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |