9 „б“ от СУ „Васил Левски“ – призьор в състезание на „Cartoon Network“

* Деветокласниците с преподавател Поля Минкова се класираха на трето място в арт надпреварата за дизайн на значка, вдъхновена от приятелството * Инициативата „Клуб приятелство“ е на детския телевизионен канал, разпространяващ се в над 70 държави
Отличници
Отличеният проект на 9 "б" от СУ "Васил Левски"
183 КЛАСА от училища в цяла България се включиха в състезанието „Клуб приятелство“ за дизайн на най-интересна и атрактивна значка, вдъхновена от приятелството. Инициативата е на Cartoon Network, разпространяващия се в над 70 държави по света и „говорещ“ на 19 езика детски телевизионен канал и стартира на 27 септември. Финалът бе на 25 октомври, когато специално жури избра тримата победители.

ЗА НАША гордост единият от призьорите е 9 „б“ клас на СУ „Васил Левски“ (Троян) с преподавател Поля Минкова. Троянският тим е класиран на трето място, като на първо и второ са съответно 6 „в“ клас от Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ (Плевен) и 5 „б“ клас от ОУ „Васил Петлешков“ (Пловдив). Значката на троянския тим представлява хоро, на което около едно голямо сърце, символизиращо любовта, са се хванали деца от целия свят, а за мото е избрано мускетарското „Един за всички, всички за един“.

СЪСТЕЗАНИЕТО „Клуб приятелство“ бе за ученици на възраст от 6 до 18 години, като те имаха възможност да качват своите предложения на специалния уебсайт budipriatel.cartoonnetwork.bg. Кампанията се провежда в много други страни в Европа, а в България е за трета поредна година. Победителите ще получат подаръци от „Cartoon Network“.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |